Τι λέει για όσους πνευματικούς δίνουν ιατρικές συμβουλές χωρίς να έχουν γνώσεις- Το απόσπασμα ανήρτησε ο Ηλίας Μόσιαλος στη σελίδα του στο Facebook

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένας ιερέας από την Κοζάνη, ο οποίος στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν και δηλώνουν δύσπιστοι με τον κορωνοϊό δίνοντας συνέντευξη στο Top Channel. Ο παπα-Νικόλας λέει χαρακτηριστικά «πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες… μορφωμένοι τα λένε αυτά. Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι».

Με απλό λόγο που γίνεται απολύτως εμφατικός και με τη ντοπιολαλιά που χρησιμοποιεί διηγείται την ιστορία γυναίκας που όταν τη ρώτησε εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της. «Ποιος πνευματικός σου; Μ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με ρωτούσε εμένα τι γράφει», λέει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής πολιτικής της υγείας στο LSE, με σχόλιο μία αποστροφή του παπα-Νικόλα: «Τον λύκο τον βλεπς».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...