Ο ΠΑΣ διέλυσε με 4-0 την Λάρισα στους «Ζωσιμάδες»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόντε, ο οποίος έκανε χατ τρικ ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε την ΑΕΛ με 4-0 στους «Ζωσιμάδες» για την 8η αγωνιστική της Super League και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10΄, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Ζάιρο από τα δεξιά, ο Γιάκος έκανε τη σέντρα και ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση του Καβουσάκη με τους αμυντικούς του και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, Γιάκος και Κόντε άλλαξαν ρόλους, καθώς ο Ισπανός έδωσε την μπάλα στον πρώτο, αυτός άδειασε με ωραία προσποίηση τέσσερις αντιπάλους και με ωραίο πλασέ έδωσε στους Ηπειρώτες προβάδισμα δύο τερμάτων.

Το πάρτι της ομάδας του Γιάννη Πετράκη συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος! Στο 52΄, ο Ζάιρο έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε δύο αντιπάλους, έβγαλε την μπάλα στον Κόντε και αυτός με εξαιρετική προσπάθεια «καθάρισε» το ματς κάνοντας το 3-0!

Κι όμως ο ΠΑΣ δεν σταμάτησε εκεί! Ένα τέταρτο πριν από τη συμπλήρωση των 90΄, ο Κοζορώνης γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, ο Κόντε μπήκε στην πορεία της μπάλας και ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, φτάνοντας τα πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα!

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς ο νικητής είχε κριθεί. Ο μεν ΠΑΣ έκανε συντήρηση δυνάμεων για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην Ξάνθη (26/10, 15:00) στα Γιάννινα, ενώ η απογοητευτική ΑΕΛ άρχισε να στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (26/10, 17:15) στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης (75΄Κούτρης), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ναδάλες, Ζάιρο (69΄Μαμπουλού), Γιάκος (77΄Δώνης), Κόντε

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (58΄Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Φάρκας, Ουρτάδο, Ναβάρο (Κόντορ), Φατιόν, Γκόλιας, Ντοντό, Ντέλετιτς (46΄Αβραάμ), Ναζλίδης

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...