Ο ποιητής Χάρης Βλαβιανός σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην Πάτρα

Τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18Plus μαζί με το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό Διαπολιτισμός και την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Γωνιά του Βιβλίου διοργανώνουν αφιέρωμα στον Χάρη Βλαβιανό, στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς», το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 19.00.

Ο Χάρης Βλαβιανός, Διευθυντής του περιοδικού Ποιητική, συγγραφέας και  μεταφραστής, είναι ένας από τους σημαντικότερους ποιητές της γενιάς του ’80. Το έργο του είναι πλούσιο και οι ποιητικές του συλλογές Διακοπές στην πραγματικότητα (2009), Σονέτα της συμφοράς (2011) και Αυτοπροσωπογραφία του λευκού (2018) έχουν τιμηθεί με σημαντικά βραβεία των ελληνικών γραμμάτων, με την τελευταία να έχει τιμηθεί και με το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών. Έχει μεταφράσει έργα κορυφαίων Αμερικάνων και Ευρωπαίων ποιητών. Το συγγραφικό του έργο συμπληρώνεται από ικανό αριθμό πεζογραφημάτων. Το αυτοβιογραφικό «μυθιστόρημα» Το αίμα νερό και Το κρυφό ημερολόγιο του Χίτλερ είναι δύο από αυτά.

Ο φιλόλογος-ποιητής Γιάννης Η. Παππάς θα συζητήσει με τον Χάρη Βλαβιανό ο οποίος θα διαβάσει ποιήματά του και θα συνομιλήσει με το κοινό.

Η εκδήλωση θα επενδυθεί μουσικά από τη Μαρία Μεσσάρη στο φλάουτο και τη Μαρία Χρονοπούλου στο ακορντεόν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...