Ο «προδότης» του Βόσκαρη που θα βοηθήσει την Ελένη να αποδράσει

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Το πρόσωπο που θα προδώσει τον Μάνο Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες» και θα βοηθήσει στην απόδραση της Ελένης.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ιστορία των αδερφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τα επόμενα επεισόδια της σειράς επιφυλάσσουν εκπλήξεις όχι μόνο στη ζωή της Ελένης, που θα μείνει έγκυος στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη (ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) αλλά και στη ζωή της Ασημίνας, που θα απατήσει τον Νικηφόρο με τον γοητευτικό Μπάμπη, τον ατίθασο πρωτότοκο γιο του Κυριάκου.

Και η τρίτη αδελφή Σταμίρη η Δρόσω δεν φαίνεται να βρίσκει διέξοδο στα προβλήματά της, αφού οι επιλογές της θα την φέρουν ανάμεσα σε δύο άνδρες και θα βρεθεί σε τραγική κατάσταση στην Τρούμπα.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιάννης Πουλόπουλος ο Μάνος Βόσκαρης θα προδωθεί από ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, το οποίο θα βοηθήσει τις γυναίκες της φυλακής του να αποδράσουν. Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ο δεσμοφύλακας στις γυναικείες φυλακές που βρίσκεται η Λενιώ – ρόλο που ερμηνεύει ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης.

Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Σωτηράκης ερμήνευσε – εκτός «Άγριων Μελισσών» – τον ρόλο του Άρη Βελουχιώτη, σε μονόλογο που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ένας τυπικός δεσμοφύλακας, σκληρός άνθρωπος, που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια. Όμως, αν και γνωρίζει για τους βιασμούς, δεν συμφωνεί με τις πράξεις του Βόσκαρη. Όταν μαθαίνει από εκείνον ότι η Ελένη έχει μείνει έγκυος, πέφτει από τα σύννεφα. Τελικά θα βοηθήσει στην απόδραση από τη φυλακή.

Ο Μελέτης αφήνει την Πηνελόπη συντετριμμένη και εκείνη παθαίνει κατάθλιψη. Παράλληλα η Δρόσω τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Τάκη γιατί καταλαβαίνει ότι την κοροϊδεύει και τελικά του αποκαλύπτει ότι έχει έναν γιο.

logiastarata.g



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...