Ο Νίκος Στάικος απάντησε σε τέσσερις ερωτήσεις του Nafpaktianews.gr για τον μέλλον του Ναυπακτιακού Αστέρα. Από μια χρονιά γεμάτη αισιοδοξία σε ένα αβέβαιο μέλλον με τον νυν πρόεδρο να δίνει “μάχη” να κρατήσει τον Αστέρα στη Γ’Εθνική κατηγορία και να βρει συμμάχους.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Ερώτηση:Μετά από μια χρόνια που διοικητικά ο Ναυπακτιακός ήταν δυνατός τι έγινε και άλλαξε το κλίμα μετά το τέλος τις σεζόν;

Απάντηση: Μετά από μια χρονιά με πολύ προσπάθεια και θέληση δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας.Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου υπήρχε διάθεση συμμετοχής από πολλά άτομα όμως δυστυχώς τα πράγματα  άλλαξαν και είχαμε μπαράζ παραιτήσεων από τα μέλη του συμβουλίου και το κλίμα βάρυνε όπως είναι γνωστό πάρα πολύ φέρνοντας για ακόμη ένα καλοκαίρι την ομάδα σε αδιέξοδο.

Ερώτηση:Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή με ενέργειες σας από δω και πέρα τι γίνεται;

Απάντηση: Ναι πράγματι με δική μου απόφαση  δηλώθηκε  κανονικά η ομάδα στη Γ’ Εθνική  διότι πιστεύω θα ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ναυπακτιακός να μην δηλώσει συμμετοχή και να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται.Βεβαια θα ήθελα να τονίσω πως σε  αυτή την τεράστια προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει φέτος δεν γίνεται να είμαι μόνος. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υπάρξει ένα ισχυρό  διοικητικό συμβούλιο και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα που τόσα χρόνια στηρίζουμε και αγαπάμε!Το Α και το Ω βέβαια για ακόμη μια χρονιά θα είναι η στήριξη του κόσμου,που ειδικά φέτος  θα τον χρειαστούμε δίπλα μας περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά είτε αγοράζοντας διαρκείας είτε με οποιαδήποτε προσφορά του στο σύλλογο. Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια . Να είμαστε ενωμένοι δίπλα στην ομάδα!

Ερώτηση: Ο Λ Χρυσανθοπουλος είναι ένα άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα έχετε μιλήσει μαζί του


Απάντηση: Ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό πρέπει  και του το  αναγνωρίζουμε όλοι! . Όποια απόφαση και να πάρει είναι σεβαστή.Μακάρι όμως να καταφέρει να είναι κοντά στην ομάδα με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Ερώτηση: Υπάρχει ενδιαφέρον από ανθρώπους να σταθούν δίπλα σας στη νέα προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει

Απάντηση: Δυστυχώς όμως η εξελίξη με τις προγραμματισμένες γενικές συνελεύσεις δεν ήταν καλές. Δεν συμμετείχε κανείς ούτε κάν από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο. Εγώ πάντως  με όσες δυσκολίες κι άν βρω μπροστά μου θα κάνω την προσπάθεια μου μήπως και καταφέρω να δημιουργήσω ένα διοικητικό συμβούλιο που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε  να κάνουμε ότι καλύτερο για τον Ναυπακτιακό Αστέρα  .Επίσης κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς της ομάδας μας  που στάθηκαν δίπλα της σε μια δύσκολη χρονιά. Επίσης ευχαριστώ το Δήμο Ναυπακτίας για την σημαντική βοήθεια  στην ομάδα  μας  και θα τον θέλαμε να είναι συνεχώς δίπλα μας ο Αστέρας είναι διαφήμιση για την Ναυπακτία και την Ναύπακτο. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...