Ο «πόλεμος» της Κυριακής

Ο «πόλεμος» της Κυριακής
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον εμπορικό κόσμο και το υπουργείο Ανάπτυξης για την απόφασή του να λειτουργήσουν τα καταστήματα επτά Κυριακές τον χρόνο.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κάνει λόγο για «πειραματισμούς των “γενίτσαρων” της Τρόικας σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης» εκτιμώντας ότι η απόφαση αυτή θα δώσει «το τελειωτικό χτύπημα στη χειμαζόμενη αγορά».

Σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία, το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν θα αυξήσει τον τζίρο των καταστημάτων, απλά θα τον αναδιανείμει, προς όφελος εκείνων, που έχουν τον τρόπο και τη ρευστότητα για να αναλάβουν το αυξημένο κόστος λειτουργίας την Κυριακή.

Δηκτικό είναι το σχόλιο της  Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών- Βιοτεχνών- Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) λέγοντας πως είναι « μια πρόταση που δίνει χρόνο στους 1.300.000 ανέργους άρα και χωρίς εισόδημα “καταναλωτές”, στους 100.000 μικρομεσαίους που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, στους υποαπασχολούμενους και στους υπόλοιπους που θα υποστούν τις συνέπειες του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, να περιφέρονται στην αγορά για “shopping therapy”».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...