Ο Π.Φασούλας στο Αντίρριο – Μιλά στο N.N. για τις προτάσεις του ως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ.Βίντεο

Περιοδεία Φασούλα στο Αντίρριο για τις εκλογές της ΕΟΚ Στο Αντίρριο και συγκεκριμένα στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Παναγιώτης Φασούλας με τον Μέμο Ιωάννου όπου συνάντησε εκπροσώπους των συλλόγων μπάσκετ της Ναυπακτίας ενόψει των επικείμενων εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο Παναγιώτης Φασούλας που θα είναι εκ των υποψηφίων προέδρων της ΕΟΚ ανέλυσε στους εκπροσώπους του Φαέθων Γέφυρα αλλά και του ΠΑΣ Ναυπάκτου το πρόγραμμα του για την καλύτερη οργάνωση του Ελληνικού μπάσκετ από τις μικρές ηλικίες εως την Εθνική ομάδα και δεσμεύτηκε για τη διάθεση του να επιτύχει σε αυτό που θα αναλάβει μαζί με τους συνεργάτες του.

Το παρόν από τον ΠΑΣ Ναυπάκτου έδωσε ο πρόεδρος Χαραλαμπος Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του Φαέθων Γέφυρα Ζάκκας Θανος, ο αντιπρόεδρος Φουσέκης Χρήστος και ο ταμίας Δελημάρης Βασίλης τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της πανδημίας που αντάλλαξαν σκέψεις και απόψεις για την επόμενη μέρα του αθλήματος.

Στην κάμερα του www.nafpaktianews.gr η «αράχνη» του Ελληνικού μπάσκετ εξηγεί το σκοπό της επίσκεψης στην περιοχή μας αλλά και για το τι συμβαίνει στο Ελληνικό μπάσκετ και τι πρόκειται να διορθώσει ο ίδιος με την ομάδα του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...