Σοκαριστική στιγμή στο Μαρσέιγ – Μπορντό, με τον Σάμουελ Καλού να σωριάζεται στο γρασίδι στο πέμπτο λεπτό και τους παίκτες των δύο ομάδων να ζητούν με αγωνία την βοήθεια του ιατρικού team. Αποχώρησε με αλλαγή μετά από πέντε λεπτά.

Μάρτυρες μιας πολύ στενάχωρης σκηνής έγιναν όσοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Μπορντό το βράδυ της Κυριακής (15/8), καθώς μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Σάμουελ Καλού κατέρρευσε με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να ζητούν σοκαρισμένοι βοήθεια από το ιατρικό team του γηπέδου.

Ο 23χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός σωριάστηκε στο γρασίδι την ώρα που βρισκόταν στο τοίχος, με τον Ντιμιτρί Παγέτ να ετοιμάζεται να εκτελέσει φάουλ, προσπάθησε να σηκωθεί αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά ενώ σηκώθηκε, έγινε αλλαγή μετά από πέντε λεπτά. Όλα αυτά, λίγες εβδομάδες μετά από τη σοκαριστική στιγμή του Κρίστιαν Έρικσεν στην πρεμιέρα του Euro 2020.

.https://streamable.com/e/9xkbyk

Ο Σάμουελ Καλού κατέρρευσε στο Μαρσέιγ - Μπορντό
2021 AP PHOTO/DANIEL COLE

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Καλού κατέρρευσε. Η πρώτη ήταν το 2019, σε προπόνηση της Νιγηρίας στο Παναφρικανικό Πρωτάθλημα που έγινε στην Αίγυπτο, με τις φήμες να λένε πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά τους γιατρούς να εξηγούν πως είχε απλώς αφυδατωθεί.

sport24



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...