Ο Σπανούλης στον πάγκο του Προμηθέα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ OnSports

Ο Βασίλης Σπανούλης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του OnSports είπε το «ναι» στον Βαγγέλη Λιόλιο και θα αναλάβει τα «ηνία» του Προμηθέα από το τέλος της σεζόν

Προπονητής του Προμηθέα θα είναι από το τέλος της σεζόν ο Βασίλης Σπανούλης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του OnSports!

Ο σπουδαίος αθλητής που κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα μέσα από τις ομάδες επιλέκτων παικτών για το Adidas Next Generation Tournament της Euroleague, είχε δεχθεί ασφυκτικό πρεσάρισμα από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιο πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηλία Ζούρο αλλά απάντησε αρνητικά, καθώς θεώρησε ότι δεν είναι έτοιμος για να αναλάβει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου τα «ηνία» ενός συλλόγου με υψηλές προσδοκίες.

Το τελευταίο διάστημα όμως και με την ευκαιρία της παρουσίας του Βασίλη Σπανούλη στην Πάτρα για το Next Generation Tournament της Euroleague, που διεξήχθη στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» οι δυο άνδρες τα ξαναείπαν.  

Η πρόταση έπεσε ξανά στο τραπέζι από τον «ισχυρό άνδρα» της Ομοσπονδίας, ο οποίος του εξήγησε κιόλας ότι θα του δώσει «τα κλειδιά» του Συλλόγου, προκειμένου να δουλέψει εκείνος όπως επιθυμεί.

Αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης, που είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και θέλει (ως προπονητής) να φτάσει στην κορυφή, δεν αρνήθηκε και ζήτησε μερικές ημέρες προθεσμία για να απαντήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις έγκυρες πληροφορίες του OnSports, το τηλεφώνημα στον Βαγγέλη Λιόλιο έγινε από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος του είπε ότι αποδέχεται την πρόταση. Ο σπουδαίος αθλητής, που θα μπει στην «μάχη» της Basket League από το τέλος της σεζόν θα έχει «τα κλειδιά» του Προμηθέα στα χέρια του, προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα βλέπει ακόμη πιο ψηλά!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...