Εχθές, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοτσανάς, αναφερόμενος στο πρόσωπό μου, προέβη σε συνεχόμενα ψέματα.
Αρχικά, αφού προσπεράσω τις εκτιμήσεις του για το αυτοδιοικητικό ανάγλυφο του Δήμου, θα του θυμίσω, μιας και με διαδέχθηκε στην Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, ότι ουδέποτε διέθετα πολυτελές γραφείο. Ως Αντιδήμαρχος βρισκόμουν σε βοηθητικό χώρο του “Ξενία” και σήμερα, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δε διαθέτω ιδιαίτερο γραφείο στο κτήριο “Ναυπακτία”, όπου πλέον στεγάζεται η υπηρεσία μου.
Για τελευταία φορά να δηλώσω, καθότι καταντάει κουραστικό, ότι καταθέτω ανελλιπώς από το έτος 2011 το Πόθεν Έσχες μου στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ως οφείλω, σε αντίθεση με τον κ.Κοτσανά που θυμήθηκε να το καταθέσει πρώτη φορά φέτος.

Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να κατονομάσει τα εξής:

1. Σε ποιες αναθέσεις προχωρήσαμε και,
2. Ποιους ημέτερους ευνοήσαμε, όπως επικαλείται.

Καθαρά και σταράτα.

Δυστυχώς για τον ίδιο αυτές οι πρακτικές έχουν τελειώσει για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Με αίσθημα ευθύνης και ως οφείλαμε, επιλέξαμε όλες οι προμήθειες να είναι με κλειστές προσφορές.  Η οικονομία που επετεύχθη εδώ και δύο χρόνια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Όλα τα ανωτέρω είναι διαθέσιμα προς έλεγχο σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Πιθανόν, κ.Κοτσανά, να σας έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι και στην περιοχή του Αντιρρίου δημιουργούμε ισονομία και ορισμένα καταστήματα πληρώνουν τα τέλη τους για πρώτη φορά.
Θα σας πρότεινα μάλιστα να δείτε και να αναδείξετε τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, γιατί με τη διαρκή ενασχόλησή σας με το διαδίκτυο ούτε τον τόπο βοηθάτε ούτε τον εαυτό σας.

Σπύρος Τσέλιος
Πρόεδρος ΔΛΤΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...