Ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρνει το “Αριστοφάνης Τώρα” στην Αθήνα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρνει το
Με τις ευλογίες του Αριστοφάνη και με την πιστή του καλλιτεχνική συμμορία Σπείρα Σπείρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης επιστρέφει στην Αθήνα με την παράσταση του «Αριστοφάνης Τώρα».
Αφού έπαιξαν ήδη στη Μικρή Επίδαυρο και περιόδευσαν στην Ευρώπη, επιστρέφουν τώρα στα πάτρια αθηναϊκά εδάφη για να παρουσιάσουν την παράσταση τους για δύο βραδιές στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Εκεί, λοιπόν, στις 11 και 12 Οκτωβρίου, η Σπείρα Σπείρα μέσα από τη διδασκαλία του Κραουνάκη και τη χορογραφία της Αγγελικής Στελλάτου, απελευθερώνει τις διονυσιακές δυνάμεις της και στήνει ένα διαχρονικό, διονυσιακό, ελληνικό γλέντι.

Γιατί, όπως λέει και ο ίδιος ο Κραουνάκης: «Αυτό είναι το “χρέος” της κωμωδίας. Στον καιρό, την πολιτική και την απαίτηση να είναι η τέχνη το όπλο της αντίστασης στον εθνικό φόβο και την κατάθλιψη». Τους στίχους υπογράφουν οι Κ.Χ. Μύρης, Λίνα Νικολακοπούλου, Σταμάτης Κραουνάκης και τη μουσική οι Σταμάτης Κραουνάκης, Άρης Βλάχος, Κώστας Μπαλταζάνης.

Ερμηνεύουν οι: Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Γεροντίδης, Μπάμπης Γούσιας, Αναστασία Έδεν, Τζέρομ Καλούτα, Σάκης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης και Παρθένα Χοροζίδου, ενώ πέντε έλληνες σολίστες υποστηρίζουν μουσικά την παράσταση, οι: Άρης Βλάχος (Πιάνο), Γιάννης Παπαναστασίου (Σαξόφωνο), Σπύρος Παναγιωτόπουλος (Ντραμς + κρουστά), Δημήτρης Σιάμπος (Ηλεκτρική + κλασική κιθάρα), Νίκος Κατσίκης (Μπουζούκι).

11 Οκτωβρίου 2013
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος
Τηλ.: 210-3418550
Και 12 Οκτωβρίου στις 21.00. Γενική είσοδος: €15 ευρώ, μειωμένο €10.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...