Ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Καμπάλα και το Άγιο Όρος… τι συμβαίνει;

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Καμπάλα και το Άγιο Όρος... τι συμβαίνει;
Η αλήθεια είναι πως μας έκαναν ιδιαίτερα θετική εντύπωση οι εικόνες με τον γνωστό ηθοποιό να σηκώνει τον Σταυρό στην περιφορά του Επιταφίου στην Αγιορείτικη Σκήτη της Αγίας Άννας.

Όμως, οφείλουμε να είμαστε ακριβείς.

Ο ίδιος, έχει δηλώσει σε πολύ πρόσφατη εκπομπή τον Μάρτιο, πως ήταν στην Καμπάλα, την οποία γνώρισε από συνεργάτη της ”Μαντόνα” στην Ελλάδα, αλλά τελικά την άφησε διότι ήταν εβραϊκό κατασκεύασμα που υποστήριζε ότι ο Χριστός δεν είναι Υιός του Θεού (κλασική ταλμουδιστική προπαγάνδα). Παρόλα αυτά, ο Τζώρτζογλου λέει ότι «η Καμπάλα είναι κάτι σαν τον Χριστιανισμό, αλλά στο πιο πρακτικό» και ότι «σε βοηθάει να γίνεις καλός άνθρωπος»!!! Τονίζει πως επισκέπτεται το Περιβόλι της Παναγίας αδιάλειπτα από το 2002.

Παρότι υπάρχει σαφής σύγχυση στα λεγόμενά του, δεν έχουμε σκοπό να κατακρίνουμε κανέναν. Ευχόμαστε να απομακρύνθηκε οριστικά από το – όπως ορθότατα είπε – εβραιοσιωνιστικό δημιούργημα της Καμπάλα, που είναι ένας ακόμα τροχός στο όχημα της Νέας Εποχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ, από το 27ο λεπτό και μετά.

Ακολουθεί μαρτυρία από άλλη σελίδα σχετικά με το αν ο Τζώρτζογλου έχει σχέση με την Καμπάλα:

Τον Στράτο Τζώρτζογλου τον γνώρισα σε μια από τις προσκυνηματικές μου επισκέψεις στο Άγιο Όρος, αρχές της περασμένης δεκαετίας. Σήμερα μίλησα μαζί του για τις ευχές του Πάσχα και τον πέτυχα καθ’ οδόν προς την Αθήνα, επιστρέφοντας από το Άγιον Όρος. Θα ήθελα να αναφερθώ στα σχόλια περί Καμπάλας πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτε. Ο άνθρωπος απλά, όπως μου είπε, εξομολογείται άρα έχει πνευματικό. Άρα ο πνευματικός του ξέρει καλύτερα από εμάς.

Το Πάσχα μετέλαβε. Ακολούθησε το βαρύ πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος. Και που; Στην έρημο του Αγίου Όρους. Στον αγαπημένο του Γέροντα Σπυρίδωνα και τα πραγματικά του αδέλφια (όπως αυτός μου αποκάλεσε).

Ότι κάνανε οι πατέρες ακολουθούσε και αυτός.  Όλα αυτά τα κάνει για τον εαυτό του. Για κανέναν άλλο. Πήγε στο Άγιον Όρος πραγματικά για τον εαυτό του. Δεν ενοχλεί δεν πειράζει κανέναν. Οπότε ας τον αφήσουμε να πηγαίνει όπως όλες οι άλλες χιλιάδες άνθρωποι στον Άγιο αυτό Τόπο να προσεύχεται με τον δικό του τρόπο.

Διέκρινα μια πικρία στα λεγόμενά του, για την εμμονή ορισμένων να αναμοχλεύουν ένα θέμα που στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ, που συνεχώς ο ίδιος το διαψεύδει και γι’ αυτό έγραψα αυτές τις γραμμές. Την Τρίτη, για μια φορά ακόμη ο ίδιος θα μιλήσει, προσκεκλημένος, στο δελτίο του ΣΚΑΙ για αυτό το θέμα.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...