Ο συγκλονισμένος Δημήτρης Οικονόμου τη στιγμή που ανακοινώνει τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή (vid)

Ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε γνωστή την είδηση για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή, με τον οποίο ήταν κουμπάροι.

Ο Βασίλης Λυριτζής άφησε την τελευταία του πνοή, τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Την τραγική αυτή είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Οικονόμου μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, καθώς εκτός από συνεργάτες που ήταν για πολλά χρόνια ήταν και κουμπάροι.

Ξεκινάμε με μια τραγική είδηση, έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής. Ο αδερφός μας, ο φίλος μας, ο κουμπάρος μου, ο άνθρωπος που συμπορευτήκαμε για πάρα πολλά χρόνια. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό από τους δικούς του ανθρώπους και δικούς μου ανθρώπους ότι έφυγε από τη ζωή μετά από μια σύντομη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο. Μετά από έναν μήνα στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του. Είχε προβλήματα τους τελευταίους δύο τρεις μήνες και δυστυχώς πριν από λίγη ώρα κατέληξε.

Ήμασταν με τον Βασίλη από το 1989, συνεργαστήκαμε στις ίδιες δουλειές, είχαμε κοινή πορεία από το 1996 μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο. Μας αγαπήσατε πολύ σαν δίδυμο, πριν από ενάμιση χρόνο χωρίσαμε και δυστυχώς σήμερα είχαμε αυτή την κατάληξη, μετά από μια σύντομη μάχη που έδωσε με την ασθένεια στο νοσοκομείο. Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, που είναι και δική μου οικογένεια, γιατί είμαστε και κουμπάροι, είμαστε και συγγενείς στην πραγματικότητα και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Δεν έχω πια λόγια να πω. Τον περιμέναμε τις τελευταίες μέρες, ξέραμε ότι η κατάσταση είχε επιδεινωθεί, ειδικά από χθες βράδυ που ενημερώθηκε κι εγώ ότι είναι θέμα ωρών. Τώρα στις 5:30 το πρωί έγινε το συμβάν. Για όλους εμάς εδώ είναι μια κατάσταση που δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Περισσότερα χρόνια έχω περάσει σε αυτή τη ζωή με τον Λυριτζή παρά με την οικογένειά μου».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...