Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τον Βαρεμένο για το επεισόδιο με την Αννα Καραμανλή: “Αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο…

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με το περιστατικό με τον βουλευτή Γ. Βαρεμένο σε τηλεοπτική εκπομπή. “Απαράδεκτη αντίδραση”.

Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συμπεριφορά του Γιώργου Βαρεμένου σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν άρπαξε βιαίως από το χέρι της Αννας Καραμανλή τη φωτογραφία του Τσίπρα που επεδείκνυε και αφού την τσαλάκωσε την πέταξε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με το σημερινό επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Βαρεμένου και της Άννας καραμανλή , παραδέχεται ότι ο βουλευτής του κόμματος Βαρεμένος αντέδρασε “με απαράδεκτο τρόπο”, τονίζοντας ότι ζήτησε αμέσως συγγνώμη.

Παράλληλα σημειώνει ότι εξίσου απαράδεκτη ήταν και η πρόκληση που δέχτηκε ο βουλευτής, αφού η Αννα Καραμανλή ισχυριζόταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας επειδή πήγε θέατρο την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πιλότου Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, δεν έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό στο πένθος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος.

Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό.

Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.

Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!

Τι συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο στούντιο του ΣΚΑΙ

Σήμερα Πέμπτη το πρωί επικράτησε ένταση στον αέρα του ΣΚΑΙ, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο και τη βουλευτή της ΝΔ, Άννα Καραμανλή.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της κ. Καραμανλή, σχετικά με την εμφάνιση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε παράσταση στο Παλλάς, συνοδευόμενος από την Πόπη Τσαπανίδου και την Ράνια Σβίγκου (δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφία τους), καθώς και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε ενός λεπτού σιγή στην συγκέντρωση του στο Περιστέρι, για τον θάνατο των δύο πιλότων του μοιραίου Phantom.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Καραμανλή: “Θέλω να πω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο των δύο πιλότων στις δύο οικογένειες. Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο Περιστέρι. Το λέω γιατί προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες, πήγε σε παράσταση στο Παλλάς. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κυρίου Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει, κρίνει και συγκρίνει”.

Μάλιστα, τελειώνοντας τη φράση της, η κα Καραμανλή έδειξε την φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο Παλλάς, συνοδεία της της Πόπης Τσαπανίδου και της Ράνιας Σβίγκου.

Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε έντονα, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κίνηση ως αθλιότητα και εμφανώς εκνευρισμένος, αρπαξε την φωτογραφία και την τσαλάκωσε.

ΤΗΕ ΤΟC



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...