Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού άλλαξε τους χώρους του σχολείου. Βίντεο-Δηλώσεις

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων άλλαξε το περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου στην Ναύπακτο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μαθητές του σχολείου εδώ και αρκετά χρόνια συνεχίζουν κάνουν μάθημα στις λυόμενες αίθουσες και σύντομα αυτό πρέπει να τελειώσει. Ωστόσο όμως οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν σχολείο σε ένα όμορφο χώρο και έκαναν τα πάντα για να αλλάξουν τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου εντυπωσιακά.

Σήμερα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τα μέλη του συλλόγου συναντήθηκαν για να βάλουν τις τελευταίες πινελιές. Στο σχολείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος κ. Τσουκαλάς.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με μια γραπτή ανακοίνωση της ευχαρίστησε όσους βοήθησαν

  Ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου θα ήθελα να σας εκφράσω ότι είμαι πραγματικά χαρούμενη γιατί σήμερα μια όμορφη πρωτοβουλία εικαστικών παρεμβάσεων εξωραϊσμού του παραρτήματος του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ντίνο Τσουκαλά,τη Διεύθυνση και το Διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας.     Επίσης δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας αλλά και όλους όσοι βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του για να έρθει σε πέρας αυτή η δημιουργική πρωτοβουλία….Ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασίες…

                Θεοδωροπούλου Παναγιώτα…

Δείτε βίντεο και δηλώσεις



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...