Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία το μάτι του είναι μελανιασμένο. Τι αναφέρει για τον τραυματισμό του. Η ανάρτησή του.

Ένα τραυματισμό στο πρόσωπο είχε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με μελανιασμένο το αριστερό του μάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέρει και γρατζουνιές στο μέτωπο, αναφέρει στην ανάρτησή του ότι χτύπησε, αλλά είχε κοντά του τους φίλους του που τον φρόντισαν. Ο ίδιος δεν γράφει πώς υπέστη τον τραυματισμό.

Ο Τάσος Χαλκιάς αφήνει αιχμές για όσους τον κακολογούν γράφοντας πως “όσοι δε σε ξέρουν, σε γλωσσοτρώνε”, ενώ κλείνει την ανάρτησή του με αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ανάρτηση του Τάσου Χαλκιά

“Άλλο ένα τραύμα! Σωματικό αυτή τη φορά! Σοβαρό, επικίνδυνο… Έτρεξαν φίλοι κι αγαπημένοι, με φρόντισαν… Πέρασε, τους ευχαριστώ, βάλε φυλαχτά μου είπαν! Όσοι δε σε ξέρουν, σε γλωσσοτρώνε… Χαμογελάω, άλλη μια εμπειρία ζωής το λέω εγώ! Και προχωράμε, πάμε για άλλα, όσο ακόμα αντέχουμε! Κι ως φαίνεται αντέχουμε πολλά! Να έχετε καλό, όσοι είστε στην παραγωγή και στον καθημερινό μόχθο!”.

πηγη mews247.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...