Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει Τσιτσιπά – Τι είπε για τον Έλληνα τενίστα

Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει Τσιτσιπά – Τι είπε για τον Έλληνα τενίστα
τσιτσιπας

Μία μέρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι τους στο Roland Garros, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τα καλύτερα λόγια.

Να σημειωθεί ότι, ο Έλληνας τενίστας έχει προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον ημιτελικό του συγκεκριμένου τουρνουά και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Νο1 της κατάταξης, στον ημιτελικό.

Μια αναμέτρηση για την οποία μίλησε ο Τζόκοβιτς, λέγοντας τα καλύτερα για τον Τσιτσιπά.

«Είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, άξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στην κατάταξη. Παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του τους τελευταίους 12 μήνες, κέρδισε το ATP Finals και είναι πολύ συνεπής στα αποτελέσματά του σε όλες τις επιφάνειες.

Είναι all-around παίκτης, είναι μεγαλόσωμος με μεγάλο σερβίς, προφανώς τα όπλα του είναι το σερβίς και το forehand του, το backhand του έχει πολύ spin, ανεβαίνει στο φιλέ, μπορεί να παίξει επιθετικά, μπορεί να αμυνθεί καλά γιατί έχει πολύ καλή κίνηση. Eίναι πραγματικά ένας ολοκληρωμένος all-around παίκτης», είπε αρχικά ο Σέρβος και πρόσθεσε.

«Περιμένω ένα δύσκολο ματς, μια μεγάλη πρόκληση και για τους δυο μας. Είναι ημιτελικός ενός Grand Slam, αυτό περιμένεις, να παίξεις με έναν Top 5, Τοp 10 τενίστα και αυτό θα έχω. Ελπίζω, λοιπόν, να νιώθω καλά και να παίξω το καλύτερό μου τένις».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...