“Ο Τζ. Μάικλ ήταν εθισμένος στο G ” Λέει πρώην σύντροφός του!

Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν εθισμένος στο ναρκωτικό GHB –ή απλώς «G»-  ισχυρίζεται ο πρώην σύντροφός του Πολ Σταγκ σε συνέντευξή του στην ταμπλόιντ «Sun on Sunday».

«Ο Τζορτζ ήταν τρελός για G. Είναι 100% σίγουρο ότι θα έκανε G την παραμονή των Χριστουγέννων πριν από τον θάνατό του» είπε ο Σταγκ, που παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε πολλές φορές προμηθεύσει τον δημοφιλή τραγουδιστή με το ναρκωτικό όταν ήταν ζευγάρι. 

Το «G» είναι ένα από τα «ναρκωτικά του σεξ» και ο πρώην σύντροφός του θεωρεί ότι ο Τζορτζ Μάικλ δεν είχε καταφέρει ποτέ να απεξαρτηθεί.

«Τον είδα να καταρρέει πολλές, πολλές φορές… Μια φορά τον πέταξα έξω από το σπίτι μου» ανέφερε ο ίδιος, που παράλληλα ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται να συνευρίσκεται με τον τραγουδιστή, χωρίς εκείνος να έχει κάνει χρήση του ναρκωτικού.

Ο ξάδελφος του Τζορτζ Μάικλ, Άνδρος Γεωργίου, δήλωσε πρόσφατα σε βρετανικά ΜΜΕ ότι ο  τραγουδιστής προσπαθούσε να ζήσει μια «φυσιολογική ζωή» μετά από τρία χρόνια αποτοξίνωσης αλλά μπορεί να πήρε κατά λάθος «υπερβολική δόση κάποιου φαρμάκου» πριν από το θάνατό του.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του τραγουδιστή δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...