Ο Alec Baldwin επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας

Ο Alec Baldwin επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας
Ο Alec Baldwin μπήκε ξανά στο κλαμπ των παντρεμένων το περασμένο καλοκαίρι και σύντομα αποκτήσει το πρώτο του παιδί με την 28χρονη δασκάλα της γιόγκα Hilaria Thomas!

Η εγκυμοσύνη της Hilaria έγινε γνωστή πρώτα από τον εκπρόσωπο του 54χρονου ηθοποιού και λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε και από την ίδια.

“Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί! Ήταν μία απρόσμενη έκπληξη, μία υπέροχη έκπληξη”, δήλωσε η όμορφη σύζυγος του Baldwin στο κανάλι Extra.

Ο χολιγουντιανός αστέρας δεν είχε ιδέα ότι η Hilaria έκανε τεστ εγκυμοσύνης και πετάχτηκε από τη θέση του όταν την άκουσε να τσιρίζει στο μπάνιο.

“Χωρίς υπερβολή… ούρλιαξε σαν να είχε έρθει τετ-α-τετ με μία αράχνη”, είπε με χιούμορ ο Alec Baldwin. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο στον παλιό καθεδρικό ναό St. Patrick  στη Νέα Υόρκη. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της Thomas, ενώ ο Baldwin έχει μία 17χρονη κόρη με την πρώην γυναίκα του Kim Basinger.

“Θέλω να κάνω ένα παιδί και να μένω σπίτι και να φτιάχνω κεκάκια στη γυναίκα μου πριν τη στείλω για δουλειά, ώστε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς”, είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...