Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ απέναντι στη Δόξα Άρτας

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ απέναντι στη Δόξα Άρτας


ΠΑΣ Ναυπάκτου- ΑΕ Δόξα- Πύρρου Άρτας 52-68
Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς και οι δυο ομάδες είχαν ξεκινήσει με το απόλυτο 3 στα 3 στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ναυπάκτου είχε εκ προοιμίου δύσκολο έργο καθώς είχε να αντιμετωπίσει μια έμπειρη ομάδα με πλήρες ρόστερ που έχει και φέτος στόχο Πρωταθλητισμού αλλά και να βρει τρόπους ώστε να καλύψει το κενό του Πολύχρονου που δεν αγωνίστηκε λόγω κατάταξή του στο στρατό. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα, το χαμηλό ποσοστό στα σουτ εντός παιδιάς (35%), την υπεροπλία της Άρτας στη γραμμή των ψηλών και κάποια βεβιασμένα λάθη που μετουσιώθηκαν σε εύκολους πόντους από τους φιλοξενουμένους με σκορ 1ου δεκαλέπτου 10-21. Στο 2ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου ανέβασαν κατακόρυφα την επιθετική τους απόδοση, πίεσαν τον αντίπαλο και με τη δύναμη του κόσμου τους που δημιούργησε για ακόμη ένα παιχνίδι μια όμορφη ατμόσφαιρα, έμειναν κοντά στο σκορ 25-33. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ προσπαθούσε με ωραίες ενέργειες να πλησιάσει στο παιχνίδι αλλά η ποιότητα, το μέγεθος και το ύψος του Μπάλλα που ήταν η αχίλλειος φτέρνα των φιλοξενουμένων και ασταμάτητος κοντά στο καλάθι, έδωσε μια διαφορά έντεκα πόντων στην τρίτη περίοδο στη Δόξα Άρτας για να ολοκληρώσει με τη συμπλήρωση του αγώνα τη δίκαιη νίκη της με σκορ 52-68. Από τους νικητές ο Μπάλλας είχε 24 πόντους ενώ οι Δόνος και Θώδης σημείωσαν από 11. Από τον ΠΑΣ Ναυπάκτου πρώτος σκόρερ ήταν ο Παναγιώτης Σταμάτης με 22 πόντους και 4 τρίποντα και τον ακολούθησαν οι Μίχος και Ζαμπάρας που σημείωσαν από 10 και 8 πόντους αντίστοιχα.
Διαιτητές : Λιότσιος – Ζέρβας
Δεκάλεπτα: 10-21, 25-33, 39-50, 52-68
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κωστογιάννης, Γκοτσόπουλος 2, Μίχος 10, Ζαμπάρας 8(1), Ασημακόπουλος 4, Παπούλιας, Σταμάτης Π. 22(4), Σταθάτος Π. 2, Κούτρας 2, Σταμάτης Γ. , Βαρελάς 2, Λαούρδας.
Α.Ε. Δόξας Πύρρου Άρτας (Παππάς): Πετρέκας, Γυφτοκώστας 6, Κρικώνης 10(1), Ιωαννίδης 6(2), Πρίφτη, Βάσιος, Βασιλείου, Δόνος 11(2), Θώδης 11, Μάνθας, Ζάχαρης, Μπάλλας 24.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...