Πάλεψε για 60 λεπτά το Τρίκορφο.Φωτό-ρεπορτάζ

image_1362851552034314

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 6

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟ 0

Καλύτερος ο Ηρακλής πήρε μια όχι τόσο εύκολη νίκη όσο δείχνει το τελικό σκόρ αφού τα  πέντε από τα έξι γκολ μπήκαν από το 58’ και έπειτα. Το Τρίκορφο κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκόρ για 58’  αλλά στη συνέχεια ο Ηρακλής ήταν καταιγιστικός και συνέτριψε την Ένωση που έδωσε ευκαιρίες και σε μικρούς παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή.  Το σκόρ άνοιξε στο 7’ ο Κοτρώτσος Θ, σε ένα ημίχρονο με λίγες φάσεις. Στο 58’ το Τρίκορφο στάθηκε άτυχο αφού ο Μυλωνάς Χ. σημείωσε αυτογκόλ κάνοντας στο 2-0. Στο 72’ο Κοτρούτσος με ωραία προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα  δίκτυα του Φλωρόπουλου για Τρίτη φορά. Στο 78’  ο Μπαρμπαρούσης με πλασέ έκανε το 4-0 , στο 85’ ο Σκουτέρης με δυνατό σούτ έκανε το 5-0, το τελικό σκόρ διαμόρφωσε ο Μπαρμπαρούσης με πλασέ από πλάγια θέση.

 Για την Α.Ε. διακρίθηκαν οι Γιαβρούτας Α.Γ. , Μυτηλήνης Κ., Αναγνωστόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μαλιγιάννης, Λιβάνης Β., Λιβάνης Π., Γκάτσης, Κοτσίνης, Αργύρης Α. (76’ Ζαβιτσάνος), Μπαρμπαρούσης Γ., Κοτρότσος Γ., Μπαρμπαρούσης Δ., Κοτρότσος Θ., (75’ Παπαγεωργίου), Ζαρκαδούλας Θ. (41’ Σκουτέρης).

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γ. (55’ Γούλας), Κυρίτσης Γρ., Μυλωνάς Χ., Μυλωνάς Α., Αναγνωστόπουλος, Δεδότσης Χρ. (76’ Γιαβρούτας), Γιαβρούτας Α.Γ., Μυτηλήνης Σ., Γιαβρούτας Α.Ν. (58’ Κουκούτσης), Μυτηλήνης Κ.

 Το φίλμ του αγώνα:

7’ ΓΚΟΛ 1-0. Σέντρα του Κοτρότσου Γ., καρφωτή κεφαλιά του Κοτρότσου Θ. και η μπάλα στα δίχτυα.

47’ Δυνατό σουτ του Κοτρότσου Θ. η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

58’ ΓΚΟΛ 2-0. Σέντρα-σουτ του Λιβάνη Β., η μπάλα πήγαινε στην εστία και Μυλωνάς Χ. στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στο βάθος της εστίας.

72’ ΓΚΟΛ 3-0. Ωραία ατομική προσπάθεια Κοτρόυτσου Θ. που πλάσαρε, απέκρουσε ο Φλωρόπουλος και με σεύτερο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

78’ ΓΚΟΛ 4-0. Ωραία παράλληλη πάσα του Κοτρότσου Γ. στον Μπαρμπαρούση Γ. και αυτός μόνος με τον τερματοφύλακα με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

85’ ΓΚΟΛ 5-0. Δυνατό σουτ του Σκουτέρη βρίσκει στα σώματα αμυντικών και καταλήγει στα δίχτυα.

89’ ΓΚΟΛ 6-0. Κάθετη πάσα του Κοτσίνη στον Μπαρμπαρούση Γ. και αυτός με πλασέ από πλάγια θέση διαμορφώνει το τελικό 6-0.

Φωτό: Γ. Γιαβρούτας

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...