Πάλεψε η Εθνική μας όμως η ισοπαλία ήταν οδυνηρή. Φωτο-ρεπορτάζ

Το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/11) για την Εθνική Νέων, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στο Εθνικό Στάδιο της Ναυπάκτου με την αντίστοιχη της Γερμανίας.

Μετά από την οδυνηρή ισοπαλία με τα Νησιά Φερόε πριν από λίγα 24ωρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ως μονόδρομο το τρίποντο για να διατηρούσε τις όποιες ελπίδες συμμετοχής στην επόμενη φάση (Elite Round), μετά από αυτή την προκριματικών, όμως αυτό δεν ήρθε απέναντι στην δυνατή Γερμανία.

Η “Μαν Σαφτ” η οποία υπερείχε σε αριθμό τελικών προσπαθειών στο ματς (13 έναντι 9 της ελληνικής ομάδας και διπλάσιες τελικές εντός εστίας, 6 έναντι 3) ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 49′ με τον Κάντε, με τους Έλληνες διεθνείς να βρίσκονται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση μετά την αποβολή του Κουλιεράκη στο 54′ (με δύο κίτρινες κάρτες) αλλά να μην εγκαταλείπουν και να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 62′, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κούτσια.

Το τελευταίο ημίωρο δεν επεφύλασσε όμως άλλες αλλαγές, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε και την ομάδα του Τάσου Θέου να χάνει έτσι την τελευταία ευκαιρία που είχε για να συγκαταλεγεί μεταξύ των 28 συμμετεχουσών στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελόπουλος, Γκογκουβίτης, Καλογερόπουλος (80′ Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69′ Καστανάρας) Χριστόπουλος, Κουτεντάκης (55′ Καράκουτης), Κούτσιας, Κρυπαράκος (55′ Χριστόπουλος)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ούρμπιγκ, Κραφτ (81′ Κόστκα), Χέρολντ, Αρέι-Μπι, Γκιούνθερ, Κέσικ, Βάγκνερ, Γκούρπουζ (46′ Ρίντελ), Σλεμπ (73′ Χέτβερ), Κάντε, Γκεντίκλι (85′ Γέσεν)

Ρεπορτάζ sport-24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...