Πάμε στοίχημα: Με το δεξί Φιορεντίνα και Χόφενχαϊμ

 Υπερπλήρες το Σαββατιάτικο (19/09) κουπόνι με αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Bundesliga και Serie A κάνουν πρεμιέρα και συμπληρώνουν το απόλυτο στοιχηματικό παζλ! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Betshop. Ας περάσουμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Ποιοτικότερη η Χόφενχαϊμ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Rhein-Energie της Κολωνίας, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ στην πρεμιέρα της φετινής Bundesliga. 

H Κολωνία τερμάτισε 14η στη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέσα στο καλοκαίρι, στο +5 από την τελευταία 3αδα. Ήταν εξαιρετική από τα μέσα Δεκέμβρη ως την καραντίνα, μετά από αυτή επέστρεψε αγνώριστη και λίγο έλειψε να μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Παραμένει στον πάγκο της ομάδας ο Γκίσντολ. Λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ, ξεκινά και φέτος με στόχο την άνετη παραμονή. 

Η ΧόφενχαΪμ αντιθέτως ήταν πολύ καλή μετά τη διακοπή λόγω Covid-19 και με πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια, τερμάτισε 6η και κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στους ομίλους του Europa League. Εντυπωσιακό το φίνις της με 3/3 νίκες και 11 γκολ ενεργητικό, την τελευταία αγωνιστική διέλυσε την Ντόρτμουντ εκτός έδρας με 0-4! Αλλαγή στον πάγκο με το Χένες να αντικαθιστά τον Σρέντερ, μόλις μία η μεταγραφική απόκτηση (Γκατσίνοβιτς). Φιλόδοξη ομάδα η Χόφενχαϊμ, ευελπιστεί να παίζει και του χρόνου στην Ευρώπη. 

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν σε αντίθετο μομέντουμ τη σεζόν και μπαίνουν στη νέα χρονιά με διαφορετικούς στόχους. Ποιοτικότερη ομάδα η Χόφενχαϊμ, πολύ επικίνδυνη στα εκτός έδρας που βρίσκει χώρους, θα την εμπιστευτούμε στην πρεμιέρα, με κάλυψη στο 2 DNB (1.93). 

Με το δεξί οι “Βιόλα”

Πρεμιέρα και στη Serie A με την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Τορίνο να ανοίγει την αυλαία της 2020/21 σεζόν! 

Απογοητευτική η περασμένη σεζόν για τη Φιορεντίνα, έμπλεξε ακόμη και σε σενάρια υποβιβασμού. Όταν αγχώθηκε ήταν αυτή που έπρεπε και εν τέλει τερμάτισε 10η και στο +14 από την επικίνδυνη ζώνη. Άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας ο Ιακίνι, που ανέλαβε το Δεκέμβριο και ανανέωσε. Ξόδεψε η διοίκηση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Ακόμη πιο απογοητευτική ήταν η σεζόν της Τορίνο, η οποία κινδύνεψε πραγματικά με τον υποβιβασμό. Ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν δίχως νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και τερμάτισε στο +5 από την τελευταία 3αδα. Απολύθηκε ο Λόνγκο, τη θέση του πήρε ο Τζιαμπάολο, που ήταν ανενεργός από τον περασμένο Οκτώβρη. Λίγες οι μεταγραφικές κινήσεις, την περιμένουμε στη μέση της βαθμολογίας. 

Η Φιορεντίνα μπαίνει με υψηλές προσδοκίες στη σεζόν και έχει την ποιότητα και τον προπονητή να μπει δυνατά με το καλημέρα. Η Τορίνο έρχεται από άσχημη σεζόν, που έκανε ζημιά στην αυτοπεποίθησή της. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.90. 

Το timing ευνοεί τη Βαλερένγκα

Η τρίτη Σαββατιάτικη επιλογή έρχεται από το Βορρά και συγκεκριμένα το Όσλο, όπου στις 19:00, η Βαλερένγκα υποδέχεται τη Μόλντε για τη 18η αγωνιστική της Eliteserien. 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 29 πόντους, στο -5 από τη σημερινή τους αντίπαλο. Ανάμεικτα τα αποτελέσματά τους τελευταία με κοινό παρονομαστή τις δυνατές εντός έδρας εμφανίσεις. Άλλωστε η Βαλερένγκα είναι αήττητη στο γήπεδό της φέτος (5-3-0), την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε εκεί την Μπραν με 5-1. 

Η Μόλντε βρίσκεται σε περίεργη περίοδο. Από τη μία έχει χάσει την επαφή της με την κορυφή και ο τίτλος όλα δείχνουν ότι θα πάει στην ασταμάτητη Μπόντο/Γκλιμτ, αλλά στην Ευρώπη τα πάει περίφημα και είναι ένα βήμα μακριά από την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Μετά τις Κουόπιο και Τσέλιε, μεσοβδόμαδα απέκλεισε και την Καραμπάγκ (στα πέναλτι) και την Τετάρτη υποδέχεται τη Φερεντσβάρος για τα playoffs του θεσμού. 

Η Βαλερένγκα είναι πολύ δυνατή εντός και η Μόλντε έχει το μυαλό της στον αγώνα με τους Ούγγρους. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.12.

“Γρανίτης” η Καέν

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία για την 4η επιλογή και συγκεκριμένα στην Καέν, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Σαμπλί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη Ligue 2. 

Η Καέν έχει ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα και επιβεβαιώνει ότι θα είναι μέσα στους διεκδικητές της ανόδου. Μετά τη λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας στην έδρα της Κλερμόν, επικράτησε της Αζαξιό (1-0 εντός) και της Ροντέ (0-3). Είναι στη 2η θέση με μηδέν γκολ παθητικό!

Η Σαμπλί από την άλλη, ανήκει στα φαβορί για υποβιβασμό και το ξεκίνημα της στη σεζόν το επιβεβαιώνει. Μία ισοπαλία και δύο ήττες ο απολογισμός της και 6 γκολ παθητικό. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός από την Γκρενόμπλ (1-2). 

Υπάρχει διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Καέν είναι τρομερά συμπαγής στην άμυνα και αναμένεται να βρει τις ευκαιρίες στην επίθεση. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.90. 

Ξεκάθαρη διαφορά κλάσης!

Κλείνουμε τις στοιχηματικές μας επιλογές με μπάσκετ! Ξεκινά η σεζόν στη Liga ACB της Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ταξιδεύει στο Σαν Σεμπαστιάν για να αντιμετωπίσει τη Χιπουσκόα. 

Νεοφώτιστοι οι Βάσκοι, φτωχό το ρόστερ τους, πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να προβάλουν σθεναρή αντίσταση απέναντι στη “Βασίλισσα”, που ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στη Μπαρσελόνα. Απαράλλαχτο το ρόστερ της ομάδας του Λάσο, περιμένουμε άνετη επικράτηση των Μαδριλένων. Επιλογή η Ρεάλ με -13.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.97. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...