Πάνω από 4 εκατ. κρούσματα κορονοϊού στην Ινδία

Health worker Kamal Kumari walks in an alley as she delivers a pulse oximeter to people infected with the coronavirus disease in New Delhi, India, August 26, 2020. Picture taken August 26, 2020. REUTERS/Adnan Abidi

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ινδία μετά την αύξηση ρεκόρ που καταγράφηκε για μία ακόμη ημέρα σήμερα, καθιστώντας τη χώρα την τρίτη που περνά το όριο αυτό, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Σήμερα καταγράφηκαν στην Ινδία 86.432 νέα κρούσματα covid-19, ημερήσιο παγκόσμιο ρεκόρ, σύμφωνα με τα στοιχεία του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας.

Η Ινδία ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια κρούσματα μόλις 13 ημέρες αφού οι μολύνσεις από covid-19 είχαν φτάσει τα 3 εκατομμύρια. Αντίθετα είχαν χρειαστεί περισσότερες από 100 ημέρες για να περάσει από τα δύο στα τρία εκατομμύρια κρούσματα.

Στην Ινδία καταγράφονται ημερησίως τα περισσότερα κρούσματα covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και σχεδόν ένα μήνα, καθώς η κυβέρνηση της χώρας προχωρά στο άνοιγμα των επιχειρήσεων προκειμένου να επανεκκινήσει την οικονομία η οποία έχει πληγεί από την επιδημία.

Ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα ανέρχεται σε 69.561.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...