Πάρος: Ελπίδες από το κινητό για τη σύλληψη των δραστών

Πάρος: Ελπίδες από το κινητό για τη σύλληψη των δραστών

Όλες τους τις ελπίδες για τη σύλληψη των δολοφόνων της Πάρου έχουν εναποθέσει στην αποκρυπτογράφηση του καρτοκινητού οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγκεκριμένο τηλέφωνο έγινε κλήση λίγη ώρα πριν από τη ληστεία στο υποκατάστημα της τράπεζας. Αξιωματικοί εκτιμούν πως απαντήσεις στα σημαντικά ερωτήματα που έχουν για την ταυτότητα των δραστών θα δώσει η «εξερχόμενη» κλήση. Απ’ αυτή θα ξετυλιχτεί το κουβάρι των αποκαλύψεων καθώς μέχρι στιγμής τα στοιχεία από τους εργαστηριακούς ελέγχους δεν έχουν ρίξει φως στην αιματηρή υπόθεση.

Ωστόσο, πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν ένας από τους δράστες να είναι ελληνικής καταγωγής. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα tovima.gr, οι αρχές εμπλέκουν στην υπόθεση 42 υπόδικο ο οποίος και καταζητείται. Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Ο κακοποιός αυτός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για συμπλοκή με αστυνομικούς, για συνεργασία με τον Κ. Πάσσαρη και τους αδελφούς Παλαιοκώστα αλλά και για μια δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού με θύμα Αλβανό κρατούμενο, για την οποία απαλλάχτηκε. Ακόμη έχουν υπάρξει ενδείξεις συμμετοχής του και σε άλλες ληστείες στην περιοχή της Αιδηψού αλλά και σε νησιά.

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου ποινικού στις ληστείες στην Αργολίδα προέκυψαν στις αρχές Ιουνίου 2012, όμως τα ίχνη του έχουν χαθεί και ερευνάται αν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στο περιστατικό της Πάρου. Εκείνο στο οποίο έχουν σταθεί οι αστυνομικοί είναι η αναφορά των ληστών της Πάρου, μέσα στην Τράπεζα, ότι «εμείς δεν κλέβουμε τους πελάτες αλλά μόνο τα ταμεία».

Κάτι παρόμοιο φέρεται να είχαν αναφέρει και οι δράστες στην Αιδηψό αλλά και στην Αργολίδα οι οποίοι πάλι είχαν «ανοίξει κουβέντα» μέσα στις τράπεζες και είχαν πει ότι «είμαστε φτωχοί Ελληνες και πεινάμε» και ότι «οι τράπεζες δεν έχουν ανάγκη».

Την ίδια ώρα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες τόσο στο νησί της Πάρου, όσο και στα γύρω νησιά των Κυκλάδων. Οι αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει μπλόκα τόσο σε δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές του νησιού, αλλά και στο λιμάνι της Παροικιάς. Συχνά-πυκνά στο νησί σημαίνει συναγερμός από πληροφορίες που φτάνουν στις αρχές και οι αστυνομικοί σπεύδουν για να το επιβεβαιώσουν.
 

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...