Πάρτε τους αυτό το τζιπ αμέσως

Πάρτε τους αυτό το τζιπ αμέσως
Αυτό που βλέπετε είναι ένα θηριώδες τζιπ.Ρωτήστε πόσο κοστίζει.
 Αυτό το θηριώδες τζιπ έχει κρατικές πινακίδες. Το πληρώσαμε εμείς που βλέπουμε συντάξεις και μισθούς να κόβονται γιατί το κράτος δεν έχει χρήματα. Θα σκεφτεί κάποιος όμως ότι “ας πάει και το παλιοτζίπ” αν ο κρατικός αξιωματούχος έχει κάνει απόσβεση με τα χρήματα που δώσαμε.

Το τζιπ το αγόρασε ο πρώην Νομάρχης Χαλκιδικής, Ζωγράφος, όπως γράφει το www.paraskhnio.gr για τη Χαλκιδική. Μόνο απόσβεση δεν έκανε αφού όλοι γνωρίζουμε το όργιο παρανομίας στη Χαλκιδική. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρώην Νομάρχης και πρώην βουλευτής της Χαλκιδικής κ.Λαφαζάνης μίλησε για χρηματισθέντες της περιοχής ευθέως και ουδείς ασχολήθηκε από τις τοπικές δικαστικές και πολιτικές αρχές. Στη Χαλκιδική οι καταπατήσεις περιοχών από επώνυμους είναι απίστευτες σε έκταση και θράσος.

Θα δημοσιεύουμε έγγραφο που δείχνει ότι καταδικασμένοι για τα όργια της Χαλκιδικής αναβαθμίζονται σε προστάτες δημοσίου συμφέροντος. Το τζιπ επομένως είναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ δημοσίου χρήματος και να τσακιστούν να το δώσουν αμέσως αλλιώς να το πληρώσει ο επόμενος που το έχει από την τσέπη του και φυσικά τα καύσιμα. Για το έγκλημα που έκαναν οι αξιωματούχοι στην περιοχή όχι μόνο κρατικό αυτοκίνητο δεν θα έπρεπε να έχουν αλλά για τις μετακινήσεις θα πρέπει να τους δένουν πίσω από φρέζες-τρακτέρ και έτσι να διατρέχουν τη Χαλκιδική

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...