Πάτρα:Εκλεβαν ΙΧ και κατά παραγγελία-Τουλάχιστον 110 αυτοκίνητα είχε κλέψει σπείρα(VID-ΦΩΤΟ)

Δρούσαν σε Αχαϊα και Αττική – 70 θα επιστρέψουν στους ιδιοκτήτες τους – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ το κέρδος

Παρουσιάστηκε σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας ενέχονται σε δεκάδες κλοπές οχημάτων σε Αττική και Αχαΐα.

Οπως είπε κατά την παρουσίαση ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, «Οι Υπηρεσίες Ασφαλείας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας συνεχίζουν σταθερά, με υπευθυνότητα και συνέπεια τον αγώνα τους απέναντι στα οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα.

Oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών χειρίστηκαν με επιτυχία ακόμη μια πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη συστηματική και κατ’ επάγγελμα διάπραξη κλοπών αυτοκινήτων και την περαιτέρω παράνομη πώλησή τους.

Πιο συγκεκριμένα,  συλλάβαμε συνολικά δεκατέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο αρχηγός της, ενώ οι αστυνομικοί μέχρι σήμερα έχουν εξιχνιάσει συνολικά εκατό δέκα κλοπές οχημάτων και η έρευνα συνεχίζεται.

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης , τοποθετείται γεωγραφικά σε πολλές περιοχές της Χώρας και για την εξάρθρωσή της πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε Αχαΐα, Αττική και περιοχές της Ημαθίας.

Επιπλέον, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από την παράνομη δράση τους ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει και κατασχέσει 70 κλεμμένα οχήματα για τα οποία έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, ώστε να αποδοθούν το συντομότερο δυνατό στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, και επιπλέον εξετάζουμε ως προς την νομιμότητά τους πολλές ακόμα πωλήσεις οχημάτων.

patrastimes.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...