Πάτρα: Νεαρή Νιγηριανή και 50χρονος άντρας έγιναν θέαμα πίσω απ’το άγαλμα του Παπαφλέσσα!

Απίστευτο! Στοματικός έρωτας σε κοινή θέα χθες τη νύχτα στην πλατεία Παπαφλέσσα στην Πάτρα. Άναυδοι οι οδηγοί διερχομένων οχημάτων έβλεπαν γύρω στις εντεκάμισι τη νύχτα μια νεαρή Νιγηριανή να ικανοποιεί σεξουαλικά 50χρονο άντρα στο παγκάκι που βρίσκεται πίσω απ’ το άγαλμα του Παπαφλέσσα. Παρά τα κορναρίσματα και τις φωνές, ούτε η Νιγηριανή αλλά ούτε και ο ελαφρώς… ζαλισμένος άντρας έδειχναν να δίνουν σημασία. Συνέχιζαν το… έργο τους αμέριμνοι και σχεδόν ευτυχείς.

Το πρόβλημα της υπαίθριας πορνείας έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα καθώς, όπως έχει αναφέρει το thebest.gr, έχει υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των κοριτσιών απ’ την Αφρική που κάνουν πιάτσα σε κεντρικά σημεία, όπως η οδός Αγίου Ανδρέου (και Μιαούλη), η πλατεία Πίνδου, ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου και η Τριών Ναυάρχων.

Παρά τις πληροφορίες που μιλούν για «προστάτη» των κοριτσιών που επιβαίνει σε Μερσεντές, οι άνθρωποι που μετέφεραν στο thebest.gr το περιστατικό λένε ότι σε μικρή απόσταση απ’ το σημείο της σεξουαλικής πράξης βρισκόταν μεσήλικας άνδρας, μάλλον Έλληνας, με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Πηγή:thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...