Πάτρα: Ο 16χρονος Γιάννης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και μας χρειάζεται

Τη δική του σκληρή μάχη συνεχίζει να δίνει ο 16χρονος πλέον Γιάννης, από την Πάτρα, που στα έξι του μόλις χρόνια διαγνώστηκε με cavernoma ceberal,  μία σπάνια ασθένεια.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Γιάννης βρισκόταν στη ΜΕΘ Παίδων, στο νοσοκομείο του Ρίου ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση, στο Βερολίνο. Μέχρι και σήμερα αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή ενώ πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε δύσκολη και επικίνδυνη επέμβαση, για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, και πάλι στο Βερολίνο. Οι οικογένειά του ζητά οικονομική βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι ζωής (Δείτε εδώ πώς).

«Ο Γιάννης ταλαιπωρείται εδώ και πολλά χρόνια. Μάθαμε για το πρόβλημά του μετά από πολλές εξετάσεις και δεν μας έδιναν καμία ελπίδα. Έχει κινητικά προβλήματα όμως διψά για ζωή. Πήγαινε κανονικά σχολείο, προσπάθησε να ζήσει όσο πιο φυσιολογικά γινόταν Μου είχαν πει ότι το παιδί μου θα φύγει από τη ζωή στα 16 του χρόνια.Όντως στα 15,5 έπαθε αυτό το εγκεφαλικό επεισόδιο που μας οδήγησε στο νοσοκομείο του Ρίου και μετά στο Βερολίνο, τον Οκτώβριο του 2021. Τώρα πρέπει να διορθωθούν βλάβες που υπάρχουν, στα μάτια, στο σαγόνι, κ.α. Το αν θα περπατήσει δε το ξέρουμε. Λέει πώς ντρέπεται για τον εαυτό του, πώς είναι άσχημος…  Πάμε να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε. Να του δώσουμε όσο καλύτερη ποιότητα ζωής μπορούμε » λέει στο thebest.gr ο πατέρας του Γιάννη, Δημήτρης.

.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...