Πάτρα: Τα πληρώματα βγαίνουν το Σάββατο car-ναβαλό-τσαρκα και κάνουν δική τους… τελετή έναρξης

Θα κυκλοφορήσουν με αυτοκίνητά τους τα οποία θα είναι καρναβαλικά ντυμένα ενώ υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή. Το ραδιόφωνο θα παίζει Μπούλα radio το οποίο θα αναμεταδίδει η ΕΡΑ.

Τον δικό τους τρόπο βρήκαν, όπως φαίνεται, οι καρναβαλιστές για να γιορτάσουν την έναρξη του πατρινού Καρναβαλιού. Η τελετή όπως είναι γνωστό αναβλήθηκε καθώς- όπως ανέφερε ο καρναβαλικός οργανισμός- υπήρξαν κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ των συντελεστών της εκδήλωσης.

Ωστόσο οι καρναβαλιστές δεν μένουν άπραγοι και ετοιμάζονται να γιορτάσουν την έναρξη με ένα διαφορετικό τρόπο δίνοντας στην πόλη χρώμα και χαρά. Η ομάδα «Του χρόνου μπούλες» σε συνεργασία με  πληρώματα του κρυμμένου θησαυρού θα κάνουν μία αυτοκινητοπομπή το απόγευμα του Σάββατου. Θα «βγουν στο δρόμο» με αυτόν τρόπο τηρώντας όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω του κορωνοϊού. Θα κυκλοφορήσουν με αυτοκίνητα τους τα οποία θα είναι καρναβαλικά ντυμένα ενώ υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή.«Προγραραμματίζουμε να κάνουμε μία car-ναβαλό-τσαρκα . Ένα από τα αυτοκίνητα θα είναι εξοπλισμένο έτσι ώστε να μπορεί να μεταδίδει μουσική κι μέσα απο το Mπούλα Radio αλλά και μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ 92,5. Έτσι σε αυτή τη βόλτα θα έχουν όλοι την ίδια μουσική μέσα από το ραδιόφωνό τους. Θα υπάρξει και μετάδοση εικόνας με live streaming.  Θα γιορτάσουμε με ασφάλεια την έναρξη του Καρναβαλιού. Υπάρχουν διεργασίες και ζυμώσεις από ομάδες για να νιώσει η πόλη το καρναβάλι μέσα από ιδιωτική πρωτοβουλία πλέον» λέει στο thebest.gr ο καρναβαλιστής Θανάσης Λαμπρόπουλος.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από τη σελίδα «Του χρόνου μπούλες».

Από την πλευρά του ο Δήμος ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου θα αρχίσουν οι διαδρομές του Μουσικού Άρματος αναγγέλλοντας την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού.  Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου οι δύο τελάληδες, ο Γιώργος Λογαράς και η Μαρία Αγουρίδη, ως φυσική παρουσία, θα διαλαλούν με τον γνωστό εξωστρεφή και περιπαικτικό τρόπο την έναρξη του Καρναβαλιού. Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο η καθιερωμένη παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου, που φέτος θα έχει πλήρως ανανεωμένη μορφή, σε μια λιτή εκδήλωση απόλυτα εναρμονισμένη στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...