Πάτρα: «Τσάκωσαν» 46χρονο με ένα κιλό ηρωίνη, στο αυτοκίνητο!

Στη «φάκα» της αστυνομίας έπεσε ένας 46χρονος που μετέφερα ναρκωτικά με το αυτοκίνητο του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών είχαν πληροφορίες για την δράση του και κατάφεραν να τον συλλάβουν αφού είχε  κρύψει στο αυτοκίνητο του ένα κιλό ηρωίνη! 

Η σύλληψη του έγινε το πρωί της Πέμπτης ενώ ο 46χρονος κατευθυνόταν από την Αθήνα σε περιοχή της Κορινθίας. 

Στήθηκε επιχείρηση των αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου στα διόδια, στον Ισθό της Κορίνθου. 

Η αξία της ηρωίνης που βρέθηκε ξεπερνά τις 18.000 ευρώ. 

Ο 46χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.  

Η ανακοίνωση της Αστυνομιας

Συνελήφθη, σήμερα, το πρωί στον Ισθμό Κορίνθου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν, δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους ενός κιλού, που είχε αποκρύψει ο 46χρονος στην πόρτα συνοδηγού του οχήματος.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προέκυψε ότι ο δράστης μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες από την Αθήνα στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...