Πάτρα: Eντοπισμός πτώματος σε σπίτι – “Γνωστός” στις αρχές ο άνδρας

Νεότερη Ενημέρωση: Μέσα σε λίμνη αίματος εντοπίστηκε ο άνδρας Κουρδικής καταγωγής μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μεγάλη αιμορραγία εντοπίζεται στην περιοχή του κρανίου. 

Πρώτη Ενημέρωση: Νεκρός στο κρεβάτι του στο σπίτι όπου διέμενε επί της οδού Αγίου Διονυσίου 3 στην Πάτρα, βρέθηκε αλλοδαπός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για τον Αλί, τον άνδρα κουρδικής καταγαγωγής που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με τις απόπειρες αυτοκτονίας στις οποίες είχε προβεί.

30703737_1657383590977949_6874499395274932224_n.jpg

(ΦΩΤΟ ΑΠΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ – 14.4.2018)

Η σορός του βρέθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις. Ερευνώνται οι συνθήκες του θανάτου του.

Ο αλλοδαπός που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί τόσο στην Ψυχιατρική του Ρίου, όμως μετά την παροδο κάποιων εβδομάδων οι γιατροί του έδιναν εξιτήριο. Ο άνδρας Κουρδικής καταγωγής διέμενε στην Πάτρα, περιπου 20 χρόνια και ήταν μόνιμος κάτοικος της οδού Αγίου Διονυσίου κοντά στον Ερυθρό Σταυρό



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...