Έφυγε από τη ζωή και η θεία του σεφ

Δύσκολες ώρες περνά ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο οποίος έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό. Μετά τη μεγάλη αυτή απώλεια ο παρουσιαστής-σεφ έστειλε, με συγκινητική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, το δικό του μήνυμα για τη σημασία του εμβολιασμού, καθώς ο πατέρας του δεν είχε κάνει το εμβόλιο όπως και η θεία του που πριν από λίγες ημέρες κατέληξε από τη νόσο Covid. Ο πατέρας του Αλέξανδρου Παπανδρέου ήταν γιατρός. Την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός σεφ είχε μιλήσει για τον πατέρα του που νοσηλευόταν.


Την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου έφυγε από τη ζωή.

«Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε…τόσο απλά», ορισμένα από τα λόγια αποχαιρετισμού του παρουσιαστή στη συγκινητική ανάρτησή του.

«Να ευχηθούμε τηλεοπτικά συλλυπητήρια στον Αλέξανδρο Παπανδρέου τον σεφ μας. Ο πατέρας του δεν τα κατάφερε και έφυγε νικημένος από κορονοϊό. Δεν θα τον έχουμε κοντά μας. Του στέλνουμε την αγάπη μας και τη συμπαράστασή μας» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, από την εκπομπή της, για τον σεφ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξανδρου Παπανδρέου:

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν ένας μαραθώνιος. Μεταφορικός πιο πολύ αλλά και κυριολεκτικός. Την Κυριακή είχα βάλει στόχο μέσα μου αν και χωρίς πολύ προπόνηση να κάνω τον μαραθώνιο κάτω από 4 ώρες. Αφιερωμένος στην θεία μου και στο πατέρα μου που ήταν στο νοσοκομείο ήθελα να τα καταφέρω και τα κατάφερα.

Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω. Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε..τόσο απλά.
Ευχαριστώ όλους μου τους καλούς φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες».

Από κορωνοϊό έχασε και τη θεία του ο σεφ

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Παπανδρέου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αναφερόμενος στη θεία του που έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό.

Παράλληλα, είχε μιλήσει για τον πατέρα του που -τότε- πάλευε στο νοσοκομείο.

«Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά», είχε πει χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους», είχε τονίσει.

Πηγή thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...