Πέντε νέες υποψηφιότητες για την παράταξη του Τ. Λουκόπουλου

Στην ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων προχώρησε σήμερα το πρωί η παράτακη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλου. Συγεκριμένα πρόκειται για τους:

Γεωργία Αρβανίτη Γεννήθηκε στο Παναιτώλιο Τριχωνίδας το 1955. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τριανταπέντε χρόνια άσκησε το επάγγελμα του Φαρμακοποιού στο Αγρίνιο. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Παπαγεωργακόπουλο, συνταξιούχο καθηγητή Μαθηματικών και πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου στον δήμο Πλατάνου, επί δημαρχίας Ανδρέα Δρόσου. Η ίδια δηλώνει: «Με τον σύζυγό μου, διαμένουμε πια τον περισσότερο χρόνο μας στον Πλάτανο, τον οποίο και υπεραγαπάμε. Η αγάπη μου αυτή για την περιοχή, με οδήγησε και στην συμμετοχή μου στην Ενωτική Πρωτοβουλία με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάκη Λουκόπουλο.»

Ανδρέας Θεοφάνης Είναι συνταξιούχος τοπογράφος εργοδηγός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μακύνεια Ναυπακτίας. Έχει εργαστεί για σαράντα χρόνια σε δημόσια έργα και ασχολείται με τα κοινά από το 1987, έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. στον δήμο Αντιρρίου επί δημαρχίας Π. Παπαμιχαήλ και Γ. Κολοβού. Σήμερα είναι πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακύνειας.

ακύνειας.

Κωνσταντέλλου Κάκκου Κωνσταντίνα  Η Κωνσταντέλλου Κάκκου Κωνσταντίνα γεννήθηκε στο Σίδνεϋ Αυστραλίας. Από το 1972 κατοικεί στην Ναύπακτο. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό λύκειο Ναυπάκτου και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο τμήμα Χημείας. Εργάστηκε ως αναπληρώτρια καθηγήτρια σε σχολεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας και ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός, στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και στα ΙΕΚ Ναυπάκτου. Διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στα ΕΛΤΑ, όπου εργάσθηκε για μια δεκαετία και αποσπάστηκε στο ΙΚΑ Ναυπάκτου, για έξι χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Κάκκο (με καταγωγή από τα Χάνια Γαβρολίμνης) και είναι μητέρα δύο ενήλικων αγοριών.

Λαμπρινή Σταυροπούλου Γεννήθηκε το 1967. Τα παιδικά και μαθητικά της χρόνια τα έζησε στη Ναύπακτο. Το 1985 αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Ναυπάκτου με βαθμό απολυτηρίου ¨Άριστα¨(19  6/9). Με τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων, την ίδια χρονιά, πέρασε στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών με σειρά επιτυχίας Πρώτη (1η) έχοντας συγκεντρώσει 18400 μόρια. Το 1989 πήρε το πτυχίο της με βαθμό 8,5. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Από το 1989 ζει και εργάζεται στη Ναύπακτο ως εκπαιδευτικός στον Ιδιωτικό τομέα έχοντας καθημερινή επαφή με τη νεολαία της πόλης μας και τα προβλήματά  της.

Φουσέκας Σωτήρης Γεννήθηκε το 1974 στους Αγίους Σαράντα. Ζει στη Ναύπακτο από το 1991 όπου διατηρεί κατάστημα με ταπετσαρίες επίπλων και αυτοκινήτων. Διετέλεσε γραμματέας του συλλόγου Βορειοηπειρωτών. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...