Από την πρώτη στιγμή το Nafpaktianews.gr αποκάλυψε πρώτο και αποκλειστικά την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Βελβίνα (Δείτε εδώ) και τον εντοπισμό μεγάλης χασισοφυτείας αλλά και την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με την εισβολή στην οικία του ενός από τους καλλιεργητές. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr είχε συλληφθεί η γυναίκα του ενός που έγινε η εισβολή στο σπίτι του και ακόμη δύο ατόμων τα οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες φέρεται να είναι οι επικεφαλής κάτι που η αστυνομία γνωρίζει αλλά και βάση των στοιχείων που διαθέτει έχει γίνει και η στοιχειοθέτηση της δικογραφίας.

Σήμερα το μεσημέρι έγιναν ακόμη δύο συλλήψεις η μια από άνδρες του Α.Τ. Ναυπάκτου στο Αντίρριο με την σύλληψη τους ενός ατόμου που έγινε και η εισβολή στο σπίτι του ξημερώματα της Τρίτης και ακόμη ενός ατόμου στην Αθήνα που έχει σχέση με την υπόθεση. Αξίζει να αναφέρουμε η αστυνομία αξιοποιώντας τα στοιχεία που διέθετε έφτασε στην σύλληψη των επικεφαλής της ομάδας από την πρώτη στιγμή και σήμερα προχώρησε και στη σύλληψη ακόμη δύο ατόμων (καλλιεργητών). Να σημειώσουμε ότι και οι πέντε συλληφθέντες (4άνδρες και 1 γυναίκα) είναι όλοι αλλοδαποί.

Στις έρευνες για την χασισοφυτεία των 600 δενδρυλλίων στην Βελβίνα χρειάστηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής αστυνομίας. Σύμφωνα με επίσης με πληροφορίες και όπως θα γίνει γνωστό από την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη φυτεία. Το Nafpaktianews.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και έγκυρα και έγκαιρα θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο με το ελικόπτερο να συμμετέχει στις έρευνες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...