Πέπε: «Θα περιμένω τη Ρεάλ μέχρι την τελευταία στιγμή»

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ατλέτικο, ο Πέπε επιθυμούσε διακαώς να παρευρεθεί στην εκδήλωση του συνδέσμου φίλων της Ρεάλ, Ραμόν Μεντόσα, εκφράζοντας εκ νέου την άκρατη επιθυμία του για παραμονή στην ομάδα.

Μαζί του βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς και ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ Νάτσο, με άπαντες να εκθειάζουν τον Πορτογάλο αμυντικό.

«Είναι μία ιδιαίτερη εκδήλωση γιατί αποχαιρετούμε τον Πέπε. Δεν έχω αρκετό χρόνο για να τον περιγράψω, απλά θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα μου προσέφερε», τόνισε ο Νάτσο.

Ακολούθως έλαβε το λόγο ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναφέροντας ότι ο Πέπε αποτελεί πρότυπο για όλους.

«Ο Πέπε είναι παράδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κουβαλάει τη Ρεάλ στην καρδιά του. Έχει κατακτήσει κάθε τρόπαιο που διεκδίκησε και κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι οι οπαδοί είναι χαρούμενοι και ενωμένοι».

Ο Πέπε από την πλευρά του, όντας έντονα φορτισμένος,  τόνισε ότι προτίθεται να περιμένει την ομάδα μέχρι τελευταίας στιγμής.

«Μόνο ο Θεός γνωρίζει που θα είναι το μέλλον μου. Μέχρι τις 30 Ιουνίου έχω συμβόλαιο. Όπως έχω επισημάνει θα περιμένω την ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή και θα κάνω θυσίες κάθε μέρα για να μείνω στην ομάδα».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/278705-Pepe-THa-perimeno-te-Real-mechri-ten-teleytaia-stigme ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...