Πέρασε από το Νεοχώρι η αρμάδα του Περικλή Παπαποστόλου…

IMG_5257

  Σε ένα φανταστικό παιχνίδι που στα πρώτα 35′ σημειώθηκαν πέντε γκόλ  με τον αγώνα να θυμίζει   περσινό ημιτελικό του κυπέλλου, ο Ατρόμητος Αντιρρίου επέστρεψε στο γνωστό του καλό παιχνίδι και  αποκτά το δικαίωμα να διεκδικήσει την  πρόκριση στο τελικό του πρωταθλήματος την Κυριακή στις 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκόρ με εκτέλεση πέναλτι του Λαγού σε πέναλτι που καταλόγισε ο κ. Τσιρώνης σε χέρι του Πετσίνη φάση που διαμαρτύρεται ο Ατρόμητος θεωρώντας αυστηρή την απόφαση του κ. Τσιρώνη. Οι παίκτες του Περικλή Παπαποστόλου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 25′ με εκτέλεση πέναλτι του Παπαποστόλου ύστερα από ανατροπή του Ταράτσα που στην έξοδο του έπεσε πάνω στον Πετσίνη  με τον Όμηρο να θεωρεί πως την απόφαση του κ. Τσιρώνη αυστηρή. Στο 26′ μετά από κόρνερ του Παπαποστόλου  και κεφαλιά του Πετσίνη ο Ατρόμητος θα  κάνει την ανατροπή και θα περάσει μπροστά στο σκόρ. Ο Λαγός στο 33′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη θα στείλει τη μπάλα με το κεφάλι στα δίκτυα του Καραδήμα  και θα φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 35′ ο Βασίλης Κάκκος θα κάνει ωραία σέντρα στο Νίκο Κάκκο που με σούτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 2-3. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνέχισε να έχει ρυθμό   με τον Ατρόμητο όμως να είναι αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες  για γκόλ και αν  οι παίκτες του πιο προσεχτικοί ίσως το σκόρ να ήταν μεγαλύτερο. Στο 47’ ο Γεωργακόπουλος έκανε τη σέντρα αλλά ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 50’ο Β. Κάκκος έκανε τη σέντρα αλλά το ψηλοκρεμαστό σούτ του Ν. Κάκκου κατέληξε στην αγκαλιά του Ταράτσα , στο 55’ πάλι ο Αλεξόπουλους θα απειλήσει μετά από στρώσιμο του Σκανιά αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ , στο 78’ ο Ευθυμιόπουλος θα επιχειρήσει ένα ωραίο σούτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και στο 85’ πάλι ο ίδιος με βολ πλανέ θα στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν παίκτες που να υστέρησαν από τον Ατρόμητο.

Στα αξιοσημείωτα η υποδοχή  από τους φιλάθλους του Ατρόμητου κατά την  άφιξη της αποστολή στο Αντίρριο.

 

ΟΜΗΡΟΣ :Ταράτσας, Βαλτογιάννης, Κάκκος Χ., Κοσσόβας, Πασπαλιάρης, Τσιμπούκας, Λαγός, Ματσίγκας (43΄Τσιφοπανόπουλος, 80’ Βαλτογιάννης Σ.), Σεραφίγγος (36’ Ζέρβας), Αποστολίδης, Κούσουλας.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραδήμας, Κάκκος Β., Μυλωνάς Σπ. (75’ Παπαδόπουλος), Πετσίνης, Μυλωνάς Χαρ., Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος, Κάκκος Ν. (79’ Ταμπάκης), Σκανιάς (90’ Καζανάς).

 

 

Το φίλμ του αγώνα:

 

9′   Γκολ  χέρι του Πετσίνη σε σουτ Λαγού δόθηκε πέναλτι (αυστηρό) , την εκτέλεση θα αναλάβει ο Λαγός 1-0.

25′ Γκολ  εκτέλεση κόρνερ του Γεωργακόπουλου ο τερματοφύλακας Ταράτσας έπεσε πάνω στον Πετσίνη στο πρώτο δοκάρι και δόθηκε πέναλτι ( αυστηρό), την εκτέλεση θα αναλάβει ο Αλεξόπουλος 1-1.

26′ Γκολ  Μετά από κόρνερ του Παπαποστόλου ο Πετσίνης με κεφαλιά θα κάνει το  1-2

33′  Γκολ   εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη κεφαλιά ο Λαγός 2-2

35′  Γκολ Ωραία  σέντρα του Βασ. Κάκκου, ο Ν. Κάκκος με σουτ από την περιοχή 2-3

47’ Σέντρα Γεωργακόπουλου  κεφαλιά ο  Αλεξόπουλος η μπάλα άουτ.

50’ Σέντρα του Β. Κάκκου ψηλοκρεμαστό σούτ του Ν. Κάκκου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

55’ Ο Σκανίας  έστρωσε στον Αλεξόπουλο σούτ η μπάλα λίγο άουτ.

78’  Σούτ του Ευθυμιόπουλου από πλάγια θέση η μπάλα λίγο άουτ.

85’ Βολ πλανέ του Ευθυμιόπουλου  η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...