Πήρε εξιτήριο η Μαίρη Χρονοπούλου

Πήρε εξιτήριο η Μαίρη Χρονοπούλου
Πήρε εξιτήριο η Μαίρη Χρονοπούλου

Εξιτήριο πήρε η Μαίρη Χρονοπούλου από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί εσπευσμένα την περασμένη Δευτέρα. Η ηθοποιός από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στο σπίτι της στην Παιανία.

Σύμφωνα με τους κοντινούς ανθρώπους της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον πνεύμονα. Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν αισθανόταν καθόλου καλά και έτσι οι οικείοι της κάλεσαν ασθενοφόρο για να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Ακολούθησε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και τελικά άρχισε να ανακάμπτει. Οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν συνέτρεχε πλέον λόγος να νοσηλεύεται και η αγαπημένη ηθοποιός τελικά πήρε εξιτήριο. Η ίδια, λίγο μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα». Η ίδια πρόσθεσε στην εφημερίδα “On time” για την έξαρση της πανδημίας: «Δεν βγαίνω έξω, δεν έχω τέτοιες αγωνίες».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...