Πήρε τους τρεις βαθμούς η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 2-0

Για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς «πέτυχε» την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 2-0 εντός έδρας του Ηρακλή Αστακού. Πολύ σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους σε βαθμολογικό και ψυχολογικό κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, καθώς ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το 1-0 για την ΑΕΠ έγινε στο 13’ του αγώνα, όταν σε σουτ του Σανιδά η μπάλα «βρήκε» σε χέρι αμυντικού του Ηρακλή μέσα στην περιοχή και καταλογίστηκε πέναλτι από τον κ. Βλάχο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαννόπουλος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λιβάνη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και το κατάφεραν, όταν στο 30’ ο Καραγιάννης με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα ξανά στα δίχτυα του Λιβάνη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι την ανάπαυλα να μειώσουν το σκορ, αλλά χωρίς επιτυχία, καθώς οι αμυντικοί των γηπεδούχων «έκοψαν» όλες τις μπαλιές των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού «έπεσε» σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, αφού και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Ζυγουρίτσα, ο οποίος όταν χρειάστηκε δήλωσε παρών και δεν δέχθηκε γκολ. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Σωτήρης Λαουρδέκης, έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες της ΑΕΠ κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οποίοι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Οι πιο αξιόλογες φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου ήταν στο 65’ ένα σουτ του Καρβούνη που μπλόκαρε ο Λιβάνης, ένα σουτ στο 75’ του Ράμμου που «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι και ένα σουτ επίσης του Παπαδόπουλου στο 84’ που πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο 80’ είχαν ένα σουτ του Τζακώστα, το οποίο απέκρουσε ο Ζυγουρίτσας στη δεξιά του γωνία.

Για την 11η αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας. Η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα οριστούν τις επόμενες ημέρες.

Διαιτητής: Βλάχος
Βοηθοί διαιτητή: Λιόνας, Κοκμοτός

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Ζυγουρίτσας, Κυρίτσης, Ντζουμάνης, Μιχαλόπουλος, Ντότσικας, Ράμμος, Γιαννόπουλος (55’ Χριστοδούλου), Ρισβάς (74’ Χατζόπουλος), Καραγιάννης (55’ Σταυρόπουλος), Σανιδάς (35’ λ.τ. Καρβούνης), Καποδίστριας (55’ Παπαδόπουλος).

Ηρακλής Αστακού (Ξενοφώντας Αθανασούλας): Λιβάνης Γ., Κοντοζήσης, Λιβάνης Π., Ντόια, Μάτεβ, Ταφάνι, Μπαρμπαρούσης, Καραγιάννης Γ., Κουντούρης, Τζακώστας, Κοτρότσος Θ.

Πηγή: ΑΕΠ FC / Αθλητική Ένωση Παλαιοπαναγιάς (facebook)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...