Πήρε το ντέρμπι ο Α.Ο. Λυγιάς

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, η ομάδα του Α.Ο. Λυγιά επικράτησε με σκορ 3-2 απέναντι στην ομάδα της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας.
Καθόλου καλό ξεκίνημα και κακό πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους , χωρίς πάθος, δύναμη και αρκετά λάθη, με την ομάδα της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς να είναι καλύτερη.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΑΟ Λυγιάς θα βρεθεί πίσω στο σκορ στο 28’, με τον Σανιδά Γ. να χρίζεται σκόρερ και να κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Αρχικά ισοφάρισαν στο 64ο λεπτό με τον Γεωργακόπουλο Γ., έχοντας μπει αλλαγή και στην συνέχεια στο 76ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με 2-1, με σκόρερ πάλι τον Γεωργακόπουλο Γ. Στο 82’ θα γίνει το 3-1 με τον Γεωργακόπουλο Γ. να πετυχαίνει χατ-τρικ. Στο 86’ θα μειώσει σε 3-2 η ομάδα της Παλαιοπαναγιάς με τον Σανιδά Γ., σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Ανακοινωση
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εύχονται υγεία, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, στον Δημητρόπουλο Θέμη για ένα ατύχημα που είχε. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Λυγιά ΄΄Το Νεόκαστρο΄΄, εύχονται υγεία, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς Ντότσικα Φάνη, για τον τραυματισμό που είχε στο σημερινό παιχνίδι. Ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψει σύντομα πιο δυνατός.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...