Πήρε το πρώτο τρίποντο η Παλαιοπαναγιά.Ρεπορτάζ

Αλικυρναϊκός Αγ. Θωμά – ΑΕΠαλαιοπαναγιάς 2-3

Με την πρώτη της νίκη  επέστρεψε από τον  Αγίου Θωμά η ΑΕΠαλαιοπαναγιάς το περασμένο Σάββατο . Η ομάδα του Αργύρη Παπούλια ήταν καλύτερη και άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος  του πρώτου ημιχρόνου με τον Κατσάμπα. Στην επανάληψη παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες , η ομάδα της Ναυπάκτου ήταν αυτή που κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 62′ με πλασέ του Πετράκη. Λίγο αργότερα  μετά  από κόρνερ του Μαράντζα ο Πετράκης   με κεφαλιά  θα κάνει  0-3. Οι γηπεδούχοι έχοντας και την ανοχή του διαιτητή Βελαώρα πίεσαν στη συνέχεια και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 1-3 στο 70’ με τον Τριφιάτη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι έτσι το παιχνίδι απέκτησε  νέο ενδιαφέρον στο 92’ όταν ο Ζέρβας με κεφαλιά μείωσε σε 2-3 . Στο τελευταίο από αυτά μάλιστα χρειάστηκε η εντυπωσιακή απόκρουση του Μπίμπα σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου ώστε να καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να αποδράσουν με τους  τρεις βαθμοί της  νίκης.
ΑΕΠαλαιοπαναγιάς (Αργ. Παπούλιας) Μπίμπας, Τζουμάνης, Μπαλωμένος, Βίτσας (λ.τ. 80’ Μπρούμας), Τσουκαλάς, Δημητρόπουλος, Μαράντζας (88’ Σωτηρόπουλος), Κατσάμπας (λ.τ. 65’ Παπαδόπουλος), Κοντός, Πετράκης
Το φιλμ του αγώνα
10’ Εντυπωσιακή απόκρουση του Μπίμπα σε φάουλ του Καρακώστα.
21΄Ο Κατσάμπας περνά την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τσιλιγιάννη όμως οι αμυντικοί του Αγίου Θωμά προλαβαίνουν και απομακρύνουν την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
45’ ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κατσάμπας με ατομική ενέργεια και σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Παλαιοπαναγιάς
46’ Ο Κατσάμπας από θέση τετ α τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Τσιλιγιάννη που αποκρούει.
47’ Δυνατό σουτ του Κατσαβοχρήστου αποκρούεται από τον Μπίμπα.
62’ ΓΚΟΛ 0-2 Ο Δημητρόπουλος βρίσκει τον Πετράκη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ στέλνει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Τσιλιγιάννη.
67’ ΓΚΟΛ 0-3 Ο Πετράκης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του  Μαράντζα πετυχαίνει το τρίτο γκολ για την Παλαιοπαναγιά.
70’ ΓΚΟΛ 1-3 Ο Τριφιάτης από κοντά ύστερα από ασθενή απόκρουση του Μπίμπα σε σουτ του Κατσαβοχρήστου μειώνει σε 1-3
71’ Εκτέλεση φάουλ του Πετράκη αποκρούεται από τον Τσιλιγιάννη.
92’ ΓΚΟΛ 2-3 Ο Ζέρβας με κεφαλιά μειώνει σε 2-3 για τον Αλικυρναϊκό
96’ Ο Μπίμπας πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου κρατώντας το 2-3.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...