Πήρε το τρίποντο ο Ναυπακτιακός…

nafpaktia...nafpaktia news (5)ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 2

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 0

Πήρε αυτό που ήθελε  ο Ναυπακτιακός από ένα φιλόδοξο αντίπαλο όπως είναι ο Αχελώος Αγγελοκάστρου αν και δυσκολεύτηκε αφού βρήκε δίκτυα στο 70’ . Ο Ναυπακτιακός είχε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα  δημιούργησε φάσεις αλλά στο πρώτο ημίχρονο το σκόρ έμεινε στο μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε ο ίδιος με τον Αστέρα να πιέζει και τους φιλοξενούμενους να κλείνουν καλά του χώρους στην άμυνα τους. Στο 70’ το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Κουτελιέρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής κ. Διώτης σε ανατροπή του Ψυχογιού από τον Μπετσίκα. Τα πράγματα στην συνέχεια για τους παίκτες του Λ. Παπαχρήστου  έγιναν πιο εύκολα και στο 80’ ο Καλαβρουζιώτης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Πετσίνης, Μπίμπας (69’ Ψυχογιός), Βρουσάι, Μητσόπουλος, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος (76’ Σωτηρόπουλος), Δημόπουλος, Κουτελιέρης, Καλαβρουζιώτης, Γλωσσόπουλος (86’ Κονίδας), Κοντοπάνος.

ΑΧΕΛΩΟΣ: Μπούτιβας, Κωνσταντίνου, Μπούζας, Μπέτσικας, Κοκώνης, Αλεξάκης, Βασιλάρης (67’ Ζαλοκώστας Λ.), Ζαλοκώστας Ε., Μωραΐτης (84’ Γιαννιώτης), Καρύμπας, Αριστόπουλος.

 Το φίλμ του αγώνα:

15’ Σουτ του Κουτελιέρη έξω από την περιοχή πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

35’ Κόρνερ του Βρουσάι, την πρώτη κεφαλιά ο Θεοχάρης, δεύτερη του Κοντοπάνου, απέκρουσε ο Μπούτιβας.

60’ Ο Καλαβρουζιώτης σε τετ-α-τετ σούταρε άουτ.

65’ Σουτ του Γλωσσόπουλου απέκρουσε με υπερένταση ο Μπούτιβας.

70’ ΓΚΟΛ 1-0. Ανατροπή του Ψυχογιού από τον Μπέτσικα καταλογίστηκε πέναλτι με αποβολή του παίχτη του Αχελώου. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτελιέρης.

80’ Καλό σουτ του Ψυχογιού από πλαϊνή θέση πέρασε λίγο άουτ.

88’ ΓΚΟΛ 2-0. Ο Καλαβρουζιώτης πέρασε

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...