Πήρε το «Χ» με πρωταγωνιστή τον Κούνια – Ανέτοιμη η Ζάκυνθος 2-2 με τον Διαγόρα Βρ. (φώτο)

Με τον Μιγκέλ Κούνια να ευστοχεί σε δυο εκτελέσεις πέναλτι για τη Ζάκυνθο στο 45+1 και στο 55′, οι γηπεδούχοι γλίτωσαν την ήττα από τον μαχητικό Διαγόρα Βραχνεΐκων μένοντας στο 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο στο ματς της 1ης αγωνιστικής του 9ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Αχαιοί είχαν προηγηθεί με 2-0 με γκολ του Παπαδόπουλου στο 13′ και του Σταυρόπουλου στο 17′, ενώ είχε φτάσει και κοντά στο 3-0 με τον Λούσκο στην αναμέτρηση.
Οι «κυανοκίτρινοι» έδειξαν ανέτοιμοι στο ξεκίνημα τους στη Γ’ Εθνική, έχοντας δικαιολογημένες απουσίες και «πληρώνοντας» ουσιαστικά ατομικά λάθη στο ξεκίνημα. Επίσης διαμαρτύρονται όπως και οι φιλοξενούμενοι για φάσεις που έκριναν το παιχνίδι. Να πούμε ότι η Ζάκυνθος έχει ενστάσεις όσον αφορά το πρώτο γκολ και αν υπήρχε οφσάιντ για τον Διαγόρα.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ηλίας Ρέκκας (Μεσσήνιας) με βοηθούς τους Χριστοδούλου Γ (Ημαθίας) και Καρβούνη Μ. (Μεσσηνίας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Τσίκας Χρ.): Μπαρδάκης, Βασιλόπουλος Β., Γκολφινόπουλος Ν., Σιδέρης Ρ., Καπετανάκης Γ. , Τριανταφυλλόπουλος, Λούσκος Γ. (85′ Κατσιγιάννης Ι.), Παπαδόπουλος Γ. (85′ Σπανός Ι.), Αλεξανδρής Δ. (58′ Καλιτσουνάκης Π.), Βλασόπουλος Θ., Σταυρόπουλος Ι. (80′ Ρούνης Α.)

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καραμαλίκης Στ.): Θεοδωρόπουλος, Κολεύρης Κ., Ματέους Κλ (66′ Καλλιβωκάς Ι.), Λόμπα, Κούνια, Μαρίνος Σπ. (46′ Καρακούτης), Τελ Έν, Κωστάκης Μ., Κονδύλης, Σούρμπης, Καψάσκης (90′ Γιοβάνης)

Λιγοστοί οι φίλαθλοι στις κερκίδες λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, ωστόσο δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ Ζακυνθινών και Αχαιών φίλων των δυο ομάδων.
Οι Απέναντι έστω και έξω από το γήπεδο έδωσαν το παρών και φώναζαν συνθήματα για την ομάδα τους.

Δείτε ξανά εδώ τον αγώνα

imerazante.rg



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...