Παίκτης της Σαπεκοένσε βγαίνει από το νοσοκομείο και αποθεώνεται (Βίντεο)

Μόνο έξι άνθρωποι επέζησαν της αεροπορικής τραγωδίας που ξεκλήρισε την ποδοσφαιρική ομάδα της Σαπεκοένσε στα τέλη του Νοεμβρίου.

Ένας από αυτούς είναι και ο 27χρονος αριστερός μπακ Άλαν Ρουσέλ ο οποίος μετά από αρκετές μέρες παραμονής στο νοσοκομείο “Unimed” του Τσαπέκο και την εγχείριση στην πλάτη που χρειάστηκε να υποβληθεί, πήρε εξιτήριο την Παρασκευή και βγήκε από αυτό για να γνωρίσει καθολική αποθέωση.

Χρησιμοποίησε ένα αναπηρικό αμαξίδιο καταρχήν, πριν μπει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ένας φίλος του για να τον συνοδεύσει σπίτι του όπου θα τον φροντίσει η οικογένειά του, ενώ κατά την έξοδό του, πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων το προσωπικό του νοσοκομείου, δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί.

Ο ίδιος ήταν εμφανώς συγκινημένος ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε είναι να επισκεφτεί οδοντίατρο για την επιδιόρθωση των δοντιών του.

Και αυτό γιατί σύντομα θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του, που θα είναι η συνέντευξή Τύπου που θα παραχωρήσει το Σάββατο στην “Arena Conda”, το γήπεδο της Σαπεκοένσε.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...