«Παίκτης της χρονιάς» από την PFA ο Κέβιν Ντε Μπρούιν!

«Παίκτης της χρονιάς» από την PFA ο Κέβιν Ντε Μπρούιν!
«Παίκτης της χρονιάς» από την PFA ο Κέβιν Ντε Μπρούιν!

Σαρώνει στις ατομικές διακρίσεις ο Κέβιν Ντε Μπρούιν εξαργυρώνοντας την φανταστική σεζόν που πραγματοποίησε με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγες εβδομάδες μετά τη συντριπτική νίκη στην ψηφοφορία της Premier League για τον κορυφαίο παίκτη της περυσινής αγωνιστικής περιόδου, ο Βέλγος σταρ των «πολιτών» πρόσθσε στο παλμαρέ του και το βραβείο της PFA, που δίνεται κάθε χρόνο από τους Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές του Νησιού στον «Παίκτη της Χρονιάς».

Ο Ντε Μπρούιν επικράτησε στην ψηφοφορία τόσο του προηγούμενου νικητή, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όσο και των υπόλοιπων παικτών της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μανέ, Χέντερσον, αλλά και του συμπαίκτη του Ραχίμ Στέρλινγκ κι έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης της Σίτι που κερδίζει το βραβείο από τη δημιουργία του θεσμού τη σεζόν 1973-74!

Στα υπόλοιπα βραβεία της Ένωσης, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ κέρδισε το βραβείο του Κορυφαίου Νεαρού Παίκτη της χρονιάς έναντι των Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάουντ, Έιμπραχαμ (Τσέλσι) και Σακά (Άρσεναλ) και η Μπέθανι Ίνγκλαντ το βραβείο για τη γυναίκα «Παίκτρια της Χρονιάς».

filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...