Παίκτης του «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» είχε εμφανιστεί στο GNTM (BINTEO)

Παίκτης του «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» είχε εμφανιστεί στο GNTM (BINTEO)

Παίκτης του «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» είχε εμφανιστεί στο GNTM

Ο λόγος για τον Βασίλη Βασιλικό

O Βασίλης Βασιλικός είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor, που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που τον έχουμε δει να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του και να εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του.

Το Survivor όμως δεν είναι το μοναδικό ριάλιτι στο οποίο έχουμε δει τον Βασίλη. Ο νεαρός λίγους μήνες πριν είχε εμφανιστεί και στο GNTM. Φυσικά όχι ως υποψήφιος αλλά για να στηρίξει την αγαπημένη του.

Η 18χρονη Αϊρα, στην πρώτη audition είχε καταφέρει να τραβήξει με την ομορφιά της την προσοχή των κριτών. Μάλιστα σε εκείνη την audition οι κριτές της ζήτησαν να φωνάξει και τον σύντροφό της ώστε να τον δούνε. Τότε εμφανίστηκε ο Βασίλης ο οποίος έδειχνε να καμαρώνει ιδιαίτερα για το κορίτσι του. Η εικόνα του ερωτευμένου ζευγαριού κέρδισε αμέσως τους κριτές, τόσο που ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να τους φωτογραφίσει. Βέβαια η Αϊρα μπορεί να μην κατάφερε τελικά να μπει στο σπίτι του GNTM,ο Βασίλης όμως κατάφερε να πάει στον Άγιο Δομήνικό και να δείξει τις αθλητικές του ικανότητες.

Σε ένα από τα πρόσφατα έπαθλα επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης το όμορφο μοντέλο έστειλε και μήνυμα στον αγαπημένο της προκειμένου να του πει πόσο της λείπει αλλά και να του δώσει δύναμη για να συνεχίσει.

Δείτε τι είχε γίνει όταν ο Βασίλης Βασιλικός βρέθηκε στο GNTM:

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/356316-Paiktes-toy-Survivor-Ellada-Toyrkia-eiche-emphanistei-sto-GNTM-BINTEO ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...