Παίχτης σε τοπικό παίζει οσκαρικά τον τραυματία για να κάνει πρόταση γάμου

Είναι πραγματικά κρίμα που τα Όσκαρ έγιναν την προηγούμενη βδομάδα  διότι θα μπορούσαν να έχουν συμπεριλάβει έναν ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ροδίτσας, τον Ντίνο Κουτσοχάνο.

Η ευκαιρία του κ. Κουτσοχάνου να λάμψει ήρθε το απόγευμα της Κυριακής (3/4), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ηρακλή Ροδίτσας με τον Εθνικό Κομποτάδων για την β’ κατηγορία της Φθιώτιδας.Κάποια στιγμή, ο ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω και άρχισε να παριστάνει ότι υποφέρει από τον πόνο, με αποτέλεσμα να τον κυκλώσουν οι συμπαίκτες του (που συμμετείχαν στη συνωμοσία), ο γιατρός, αλλά και κάμποσα άλλα άτομα. Ένα από αυτά τα άτομα ήταν και η αγαπημένη του παίχτη, Ιωάννα. Τελικά αντί να δει κάποιον τραυματισμό, είδε πρόταση γάμου. Ναι, ο άλλος σταμάτησε να παριστάνει τον ταλαίπωρο και έβγαλε το δαχτυλίδι που έχει μαζί του.

Στο ματς δεν ξέρουμε τι έγινε, όμως ο παίχτης κέρδισε το ΝΑΙ. Αν θέλετε τη γνώμη μας, θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που δεν κέρδισε τη συναίνεση της καλής του μαζί με καμιά σφαλιάρα που την ανησύχησε.

Δείτε το βίντεο:

luben.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...