Παγκόσμιο σοκ: Βίντεο με μυστικές δοκιμές πυρηνικών βομβών από τις ΗΠΑ

Δείτε το βίντεο που συγκλονίζει

Ικανός αριθμός από βίντεο με μυστικές δοκιμές πυρηνικών βομβών από τις ΗΠΑ, από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Ποιος είναι ο σκοπός της διαρροής; Ποιο είναι το μήνυμα που λαμβάνει ο κόσμος, την ίδια στιγμή που οι μεγάλες δυνάμεις, χωρίς καμία εξαίρεση, αυξάνουν τους προϋπολογισμούς τους σε επίπεδο άμυνας;

Τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντήσει η ιστορία τα αμέσως επόμενα χρόνια. Προς το παρόν, η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με σοκ -αλλά χωρίς δέος- τα πλάνα από τις δοκιμές πυρηνικών της πρώτης δύναμης στον πλανήτη. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν από το 1945 έως το 1962, σχεδόν 210 δοκιμές πυρηνικών βομβών, μοιράζοντας τη δράση τους στην έρημο της Νεβάδα και στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι δοκιμές αφορούσαν εκρήξεις τόσο κάτω από το έδαφος ή και υποθαλάσσιες, όσο και πάνω από το έδαφος, αλλά και στην ατμόσφαιρα. Όλα αυτά, ελάχιστους μήνες μετά το ολοκαύτωμα από τη ρήψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι της Ιαπωνίας. Γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Αμερικανοί γνώριζαν πολύ καλά το μέγεθος της ζημιάς που θα προκαλούσαν, όπως επίσης και το «παιχνίδι με τη φωτιά» που έπαιζαν και παίζουν επί σειρά δεκαετιών.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/275486-Binteo-me-mystikes-dokimes-pyrenikon-bombon-apo-tis-EPA ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...