Παιδικό μπάσκετ: Νίκησε το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου

  IMG_5578Π.Α.Σ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ –  ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 65-58

Πραγματοποίηση Λαχειοφόρου Κλήρωσης στο ημίχρονο του αγώνα

 

Με όπλο την πιεστική του άμυνα και την πολυφωνία στην επίθεση  η ομάδα Παίδων του ΠΑΣ Ναυπάκτου επικράτησε της Νικόπολης με σκορ 65-58, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, στα πλαίσια της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Δύο δεκάλεπτα , το 2ο και το 4ο , ήταν αρκετά για τους παίκτες του Γιώργου Σταθάτου για να επιβάλλουν το γρήγορο ρυθμό τους και να πάρουν τη νίκη με 8 πόντους, υπερκαλύπτοντας  και τη διαφορά των 4 πόντων που είχαν χάσει στο πρώτο παιχνίδι στην Πρέβεζα, σε περίπτωση ισοβαθμίας των δυο ομάδων.

Ιδιαίτερη αναφορά στους φιλάθλους του Παιδικού τμήματος του ΠΑΣ οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα και γεμίζουν την κερκίδα του Κλειστού, ενισχύοντας με τον τρόπο τους, τους  αθλητές της ομάδας.

Αυτή την Κυριακή 31/3/2013 η ομάδα παίδων του ΠΑΣ αντιμετωπίζει στις 16:00  τον Α.Γ.Ο.ΛΟΥΡΟΣ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπάκτου.

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α:10-14 , Β:20-09 , Γ:14-19  , Δ:21-16

 

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Πάπας, Χουλιάρας Α 5, Πέτσας 2, Γεωργίου 2, Χουλιάρας Ι 13, Θεοδωρόπουλος 3(1), Παπαγεωργακόπουλος 8, Κουμαράκου,  Αλεξανδρής 6, Δούρος  14, Ασημακόπουλος , Αδαμόπουλος 12.

 

Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε η κλήρωση για την τηλεόραση LG 32’’ την οποία είχε κάνει χορηγία στην ομάδα ο κ.Μαλέλης Δημήτρης ,Διευθυντής του καταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Ο τυχερός ήταν ο κ. Κυρίτσης Χρήστος.

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Ναυπάκτου ευχαριστεί δημόσια τον κ.Μαλέλη, τους γονείς των αθλητών του Συλλόγου που προπώλησαν αρκετούς λαχνούς, καθώς και όλους τους Ναυπάκτιους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια για να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των εξόδων των μετακινήσεων της Ανδρικής και της Παιδικής ομάδας Μπάσκετ στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...