Παιδόφιλος σκότωσε τον 5χρονο γιο του με 62 μαχαιριές – Δολοφόνησε και τη γυναίκα του

Παιδόφιλος σκότωσε τον 5χρονο γιο του με 62 μαχαιριές – Δολοφόνησε και τη γυναίκα του

Άνδρας ύποπτος για παιδοφιλία σκότωσε τον ίδιο του τον γιο και στη συνέχεια έγραψε με το αίμα του: «εγώ σου έδωσα τη ζωή, εγώ θα σου την πάρω πίσω». Ο 34χρονος Ρώσος σκότωσε και τη γυναίκα του, όταν εκείνη διαπίστωσε ότι βίαζε τον γιο τους και τον απείλησε ότι θα τον καταδώσει στην Αστυνομία. Με το δικό της αίμα έγραψε: «Ιούδας».

Ο άνδρας μαχαίρωσε τον 5χρονο γιο του τουλάχιστον 62 φορές, με μαχαίρι και κατσαβίδι, σύμφωνα με αξιωματούχους της Μόσχας. Αφού σκότωσε το παιδί και τη γυναίκα του, έκανε και μία αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας.

Στη συνέχεια αφού ομολόγησε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το αγόρι και ότι η σύζυγός του τον απείλησε πως θα τον πάει στην Αστυνομία, ομολόγησε και τις δολοφονίες τους.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, που ερευνούν τη μακάβρια υπόθεση, η 29χρονη γυναίκα πάλεψε για τη ζωή της προτού τη χάσει, αφήνοντας πολλά σημάδια και γρατσουνιές πάνω του.

Ο 34χρονος που είναι άνεργος, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Μόσχας.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/356008-Paidophilos-skotose-ton-5chrono-gio-toy-me-62-machairies-Dolophonese-kai-te-gynaika-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...